Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αγωνία του Χάμες και όχι μόνο!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατορθώνει να κρατήσει ακόμα μια χρονιά τον Χάμες Ροντρίγκες στην Ελλάδα αλλά τι θα γίνει αν δεν παίξει Champions League;

Έβγαινε προς τα έξω πως ο Ολυμπιακός θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Χάμες Ροντρίγκες και για την επόμενη χρονιά. Καλώς θα πει η στήλη φυσικά. Αυτό έλειπε να μη θέλει ο Ολυμπιακός να κρατήσει αυτόν τον Χάμες.

Ο Κολομβιανός (πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ του 2014 μια και είναι οι μέρες του Παγκοσμίου Κυπέλλου) χρειάστηκε λίγες μέρες όχι μόνο να προσαρμοστεί αλλά και να δείξει ότι του αρέσει που είναι εδώ και το βλέπει σαν το πολυπόθητο restart στην καριέρα του.

Η στήλη φυσικά και δεν έχει καμία διάθεση να το αμφισβητήσει όλο αυτό, αυτήν την εξέλιξη.

Αλλά υπάρχει και μια σχετική απορία. Ο Χάμες με τη σεζόν που κάνει και θα κάνει, δε θα θέλει του χρόνου να παίξει στο Champions League; Γιατί με τα έως τώρα δεδομένα ο Ολυμπιακός βάσει εικόνας και όχι βαθμολογίας (είναι μόλις στο -4 από τη δεύτερη ΑΕΚ) δεν είναι φαβορί.

Εκτός αν ο Κολομβιανός σούπερ σταρ πιστεύει τόσο πολύ σε αλλαγή της κατάστασης οπότε… πάσο. Ή εκτός αν θέλει να παίζει και του χρόνου στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ανεξάρτητα σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα συμμετέχει.

Πάντως, υπάρχει αυτό το άγχος γενικά στον Ολυμπιακό για την επόμενη σεζόν.

Πως δηλαδή θα πρέπει να εξασφαλίσει οπωσδήποτε τη μία από τις δύο θέσεις για το Champions League προκειμένου να μπορέσει να φέρει και παίκτες επιπέδου στην Ελλάδα.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!