Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι δυο παίκτες του που θέλει ο Ιωνικός

Για την απόκτηση δύο παικτών του Ολυμπιακού κινείται ο Ιωνικός. Φουλάρουν για ενίσχυση οι Νικαιώτες.

Ολυμπιακός: Ο Ιωνικός στοχεύει στη μεταγραφική του ενίσχυση και όπως σας έχει πληροφορήσει το Sportime, ρίχνει «ματιές» προς Ολυμπιακό, με τους στόχους να είναι δύο, με τον πρώτο εξ αυτών να είναι ο Λοβέρα.

Έχει… ξεμείνει στου Ρέντη ο Μάξι Λοβέρα. Ο Αργεντίνος μέσος επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Ομόνοια, στον Ολυμπιακό δεν τον «βλέπουν» και ψάχνει ομάδα.

Με τον Άρη δεν προχώρησε για πολλούς και διάφορους λόγους. Αρχικά τα χρήματα που ζητούσε για να υπογράψει (ως ελεύθερος) στους Θεσσαλονικείς και αφετέρου το πρόβλημα που είχαν οι «κιτρινόμαυροι» με τις θέσεις των ξένων.

Το τελευταίο διάστημα προέκυψε το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο Ιωνικός. Οι σχέσεις των δύο σωματείων έχουν αποκατασταθεί πλήρως και στη Νεάπολη προσπαθούν να ενισχυθούν με ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται στο λιμάνι.

Κουβέντα έγινε για Βρουσάι, αλλά «κόπηκε» νωρίς.

Ολυμπιακός: Λοβέρα και Φαντιγκά για Ιωνικό

Ο Ιωνικός που ψάχνει χαφ, έχει ζητήσει τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα. Ο Αργεντίνος έχει τον ίδιο εκπρόσωπο με τον Μεντόσα και αυτό ίσως βοηθήσει.

Αυτό που δεν βοηθάει, είναι η λύση στο οικονομικό.

Ο Δημήτρης Σπανός έχει μιλήσει τόσο με τον μάνατζερ, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν λέει όχι στην προοπτική του Ιωνικού, αλλά θέλει να διασφαλίσει τα χρήματα του συμβολαίου του.

Η ομάδα της Νίκαιας του καλύπτει το 50%Λοβέρα, αλλά οι Πειραιώτες δεν δείχνουν διάθεση να καλύψουν τα υπόλοιπα!

Εκτός από τον Λοβέρα, στη Νίκαια αρέσει και ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά, αλλά ο Γάλλος μέσος δεν ψήνεται με την προοπτική του Ιωνικού και δύσκολα θα προχωρήσει.