Ολυμπιακός: Γιατί δεν προχώρησε η περίπτωση του Κέιλορ Νάβας, αλλά και ποιο ήταν το σούπερ συμβόλαιό του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο τέλος των μεταγραφών ο Ολυμπιακός κάτι πήγε να κάνει με τον Κέιλορ Νάβας – Γιατί δεν προχώρησε αλλά και ποιο ήταν το σούπερ συμβόλαιό του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Τελευταία ημέρα των μεταγραφών και ο Ολυμπιακός συνδέθηκε με έναν από τους πιο famous τερματοφύλακες ανά την Ευρώπη.

Κέιλορ Νάβας, στα 36 του τον Δεκέμβριο αλλά αυτό δεν πτόησε την Παρί Σεν Ζερμέν πριν 3 καλοκαίρια να δώσει 15 εκατομμύρια στη Ρεάλ για να τον αποκτήσει.

Ο Κοσταρικανός πορτιέρε, που θεωρείται ένας από τους πιο υποτιμημένους τερματοφύλακας εκεί έξωόντως δεν ήθελε/θέλει να είναι Νο2 πίσω από τον Ντοναρούμα, άλλωστε βρέθηκε μια ανάσα από τη Νάπολι με κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμό.

Μάλιστα, μέσα από το Sportime είχατε διαβάσει για το unfair των Παριζιάνων, καθώς ο Νάβας βρέθηκε αντιμέτωπος με την… αχαριστία.

Ολυμπιακός: Αυτό ήταν το συμβόλαιο του Κέιλορ Νάβας

Ο Ολυμπιακός επίσης όντως ήταν διατεθειμένος να καλύψει μεγάλο μέρος από το συμβόλαιό του. Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει για αυτό, επιβεβαιωμένες πληροφορίες της στήλης «Agent Greek» στο Sportime της Δευτέρας, θέλουν αυτό να είναι στα 6 εκατομμύρια ευρώ net.

Με τόσα αμείβεται από την Παρί, ο Ολυμπιακός θα έφτανε κοντά στο 40% αυτών των χρημάτων, ίσως κατόρθωνε να το ρίξει μάλιστα κι άλλο. Παρόλα αυτά, ο Νάβας αν και ο Ολυμπιακός απέκτησε Μαρσέλο και Χάμες δεν έβλεπε τον εαυτό του στην Super League της Ελλάδας.

Και έμεινε στο Παρίσι μέχρι τον Γενάρη τουλάχιστον με συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2024.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!