ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Άγχος! Τι θα γίνει με αυτόν τον παίκτη! Θέλει να τον πουλήσει!

Ο Ολυμπιακός θέλει να τον πουλήσει, αλλά ακόμα πρόταση για τον Σισέ δεν έχει έρθει! Άγχος!
Ολυμπιακός: Άγχος! Τι θα γίνει με αυτόν τον παίκτη! Θέλει να τον πουλήσει!

Ολυμπιακός: Στο Μουντιάλ εξελίχθηκαν σχεδόν όλα ιδανικά. Έπαιξε, ακόμα και βασικός σε ένα ματς με τη Σενεγάλη, η ομάδα του προκρίθηκε έως εκεί που φαινόταν πως θα ήταν το ταβάνι της, δηλαδή στα νοκ άουτ της φάσης των 16 και γενικά φάνηκε πως πρόκειται για καλό ρόστερ.

Άρα όφελος μια και θεωρητικά ασχολήθηκαν ή θα ασχοληθούν με τους παίκτες της εθνικής Σενεγάλης αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Αυτό που περίμενε δηλαδή ο Ολυμπιακός προκειμένου να μπει σε μια ρότα η υπόθεση πώλησης του Παπέ Αμπού Σισέ που δεν υπολογίζεται από τον Μιτσέλ και το κλαμπ.

Εις μάτην… Τουλάχιστον έως τώρα, δηλαδή έως τις 28/12.

Στον Ολυμπιακό δεν έχει φτάσει καμία πρόταση για τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό, κάτι που αν και μπροστά υπάρχει ένας μήνας και κάτι μεταγραφικής περιόδου, δημιουργεί ένα κάποιο άγχος.

Από ενδιαφέρον άλλο τίποτα αλλά πλέον στον Ολυμπιακό θέλουν να δουν κάτι απτό για τον Σισέ.

Τώρα για τα περί ενδιαφέροντος της Σεντ Ετιέν μάλλον το πέρασαν έτσι με το τεράστιο μεν κλαμπ, να ταλαιπωρείται στις τελευταίες θέσεις της Ligue 2.

Κάτι που σημαίνει πως και οι «στεφανουά» δύσκολα θα έχουν τα χρήματα αλλά και οι φιλοδοξίες του Σισέ δε θα συμβαδίζουν με την τωρινή κατάσταση της ASSE.

Στην αναμονή λοιπόν…

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Άγχος! Τι θα γίνει με αυτόν τον παίκτη! Θέλει να τον πουλήσει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.