Ολυμπιακός: Ο Κονραντ Ντε Λα Φουέντε μπήκε στη λίστα για τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Έξω από αυτή ο Μαντί Καμαρά!

Ο Κονραντ Ντε Λα Φουέντε μπήκε στη λίστα για τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Έξω από αυτή ο Μαντί Καμαρά!

Ο Ολυμπιακός θα έκανε αλλαγή στη λίστα για τα play off του Europa League. Αυτή ήταν σίγουρο πως θα είναι ο Ντε Λα Φουέντε προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportime. Αυτό που αιφνιδίασε δεν ήταν άλλο από το ποιος παίκτης έμεινε εκτός. Τον Γκάρι Ροντρίγκες περιμέναμε, ο Μαντί Καμαρά έμεινε εκτός.

Ποιος είναι ο λόγος; Πολλά τα σενάρια που κυκλοφορούν πάνω στο τραπέζι. Αρχικά, η ιστορία έχει να κάνει με τις συζητήσεις που έχει ο Ολυμπιακός με τη Ρεν. Εδώ και καιρό ψάχνει μια μεταγραφή ο Μαντί Καμαρά και το δείχνει με την απόδοσή του πως το μυαλό του είναι αλλού. Ο Ολυμπιακός έκανε πολύ υπομονή με την περίπτωσή του. Σε σημείο που έπαιζε στην ενδεκάδα ακόμα κι όταν άλλοι παίκτες φαινόταν πως είναι περισσότερο διψασμένοι, σε καλύτερη φόρμα και με κίνητρο ασφαλώς.

Οι άσχημες εμφανίσεις έφεραν τον αποκλεισμό του από το Κόπα Άφρικα. Θέμα χρόνου ήταν να χαθεί και η θέση του στον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που ο Χουάνγκ μπήκε στη λίστα, η θέση του Μαντί Καμαρά απέκτησε ανταγωνισμό. Στο μυαλό του Κάρλος Κορμπεράν ο Πιερ Κούντε ήταν πιο μπροστά, αυτός ήταν και ο λόγος που ο Καμαρά δεν πήγε καν στην Μπρατισλάβα άλλωστε. Να ξεκαθαρίσουμε πως δεν προκύπτει κάποια ενημέρωση για τραυματισμό ή άλλο πρόβλημα. Είναι τακτική επιλογή του Ισπανού κόουτς να αφήσει εκτός τον Μαντί, θεωρώντας πως με Κούντε και Χουάνγκ είναι καλυμμένος στο «8». Και έτσι είναι.

Ολυμπιακός: Τι έχει συμβεί με τον Μαντί Καμαρά;

Οι εξελίξεις θα είναι πολλές. Διότι, τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως ο Μαντί έμεινε εκτός. Βέβαια, πολλές είναι οι φορές που ο Ολυμπιακός και ο εκάστοτε προπονητής του αφήνει κάποιον παίκτη εκτός για να συνέλθει. Έχει συμβεί και με τον Αγκιμπού, για παράδειγμα. Με άλλα λόγια, δεν είναι ξεκάθαρο ποιο status ισχύει με τον Μαντί. Εκτός λόγω φόρμας, εκτός λόγω του ότι Κούντε και Χουάνγκ είναι πιο μπροστά; Έμεινε εκτός για να καθαρίσει το μυαλό του; Εκτός επειδή είναι κοντά στη μεταγραφή; Δύσκολο το τελευταίο είναι η αλήθεια. Διόλου απίθανο να ισχύει και λίγο από όλα.

Αθλητικές ειδήσεις

Ολυμπιακός: Ανοικτό ακόμα το να έρθει ο Τέγιο – Διαβάστε το γιατί!

Μίλτος Τεντόγλου: ΕΠΟΣ στο Twitter – «Πως κάνετε έτσι, ούτε εννιά μέτρα δεν πήδηξα»

Εξαφανισμένος με τον Μαρτίνς, έτοιμος για τον Ολυμπιακό λέει ο Κορμπεράν – Ρώταγε γιατί τον κρύβετε