Ολυμπιακός: Ανοιχτό για Πασχαλάκη! Όλες οι εξελίξεις

Ο Ολυμπιακός είναι στην αγορά για την απόκτηση τερματοφύλακα και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι μια από τις επιλογές – Όλες οι εξελίξεις

Πολλές πλέον οι αναφορές πως ο Ολυμπιακός στοχεύει και στην απόκτηση τερματοφύλακα έως και τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Η οποία τελειώνει αύριο (15/9) για τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο αλλά πάει έως και το τέλος του μήνα για όσους είναι ελεύθεροι, με τη… βόμβα του Χάμες Ροντρίγκες να «ψήνεται».

Το θέμα τερματοφύλακας και Ολυμπιακός έχει ακουστεί πολλάκις κατά τη διάρκεια τούτης της μεταγραφικής περιόδου αν και ο Βάτσλικ δείχνει πως δικαιότατα είναι ο Νο1 κάτω από τα δοκάρια των πρωταθλητών. Δυο ευρωπαϊκές προκρίσεις έχει δώσει ο άνθρωπος, τι άλλο να κάνει.

Εδώ που έχει φτάσει βέβαια η κατάσταση όσον αφορά την χρονική στιγμή, ο Ολυμπιακός αν και εφόσον πάρει πορτιέρε, αυτός δε θα είναι για βασικός.

Δε γίνεται, δεν υπάρχει σε κανέναν κανονικό σχεδιασμό αυτό. Από την στιγμή λοιπόν που φαίνεται να είναι ανοιχτό το θέμα, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Μα φυσικά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Και από το Sportime έχετε ενημερωθεί πως είναι ανοιχτό το θέμα. Φυσικά και είναι.

Ειδικά από την στιγμή που μάλιστα είναι στις κλήσεις του Πογιέτ για τους αγώνες της Εθνικής, δείχνει πως κάτι έχει βρει ο 33χρονος άσος.

Ο Πασχαλάκης φυσικά και έχει συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ με τον οποίο έκανε 55 ματς πέρυσι, νούμερο άκρως εντυπωσιακό.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν ο Ολυμπιακός προχωρήσει στο 100% για αυτή τη μεταγραφή.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!