Ολυμπιακός: Τελευταία μέρα των μεταγραφών η Παρασκευή και ακόμα δεν είναι βέβαιο πως δεν θα κινηθούν για στόπερ στον Ολυμπιακό.

Τελευταία μέρα των μεταγραφών η Παρασκευή και ακόμα δεν είναι βέβαιο πως δεν θα κινηθούν για στόπερ στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία ακόμα μεταγραφή. Με τη σύμφωνη γνώμη του Μίτσελ ήρθε και ο Πασχαλάκης. Το ερώτημα είναι τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα των στόπερ. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα το ψάχνουν στην ομάδα του Πειραιά.

Το αναφέραμε ξανά από εδώ. Η απόκτηση Πασχαλάκη και στόπερ θα είχε λογική στον Ολυμπιακό. Μάλιστα η αναφορά είχε να κάνει όταν τα δεδομένα που είχαμε στα χέρια μας έλεγαν πως ο Παναγιώτης Ρέτσος θα είναι εκτός για τα επόμενα τρία παιχνίδια. Ο Μίτσελ ήταν έτοιμος να πάρει το ρίσκο και να μην προβεί σε κάποια βεβιασμένη επιλογή.

Μόνο που οι εξελίξεις έφεραν σε ακόμα πιο δυσχερή θέση την ομάδα του Πειραιά. Ο Ουσεϊνού Μπα υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός για ένα (πιθανότατα) μικρό χρονικό διάστημα. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και στον Ολυμπιακό κάνουν σκέψεις για μια πιθανή προσθήκη. Παρότι το επικρατέστερο σενάριο είναι να μην υπάρξει άλλη προσθήκη.

Τι θα έκανε ο Ολυμπιακός αν ο Κασάμι ήταν στόπερ…

Ο Ολυμπιακός έχει εδώ και καιρό έτοιμο τον Παϊτίμ Κασάμι. Συμφωνημένο. Μόνο που στη συγκεκριμένη θέση υπάρχει υπεροπλία. Αν ο Ελβετός ήταν κεντρικός αμυντικός δεν το συζητάμε πως ήδη θα είχε ανακοινωθεί. Τώρα όμως, δεν έχει λογική. Ο Μίτσελ δεν θέλει παίκτη, πολλώ δε σε θέση που δεν ξέρει πώς να χωρέσει αυτούς που έχει. Και όπως έχουμε πει ξανά, ουδείς από τους ήδη υπάρχοντες στο ρόστερ δεν είναι χειρότερος από τον Κασάμι. Σε όλους τους τομείς.

Οι περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός είναι συγκεκριμένες. Μαξίμοβιτς και Κολοτζέτζακ είναι πιο μπροστά από τους υπόλοιπους παίκτες. Ακόμα κι από τον Μπένετ. Ειδικά ο Γάλλος που έχει τη δυνατότητα να παίξει και αριστερό μπακ. Και πάλι μοιάζει δύσκολο να πειστεί ο Μίτσελ βέβαια να πει το ναι, αλλά μέχρι την τελευταία στιγμή το ενδεχόμενο θα απόκτησης κεντρικού αμυντικού θα παραμένει ανοικτό.

Αθλητικές ειδήσεις

Μίλησε με Πογέτ ο Μίτσελ για Πασχαλάκη – Όλο το παρασκήνιο

Τι θα μπορούσε να κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με το γήπεδο της ΑΕΚ

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου πανηγυρίζει περισσότερο από τον Πασχαλάκη για τον Ολυμπιακό!

Ο Κολοτζέτζακ εν δράσει