Ο Ολυμπιακός βρίσκεται εν μέσω ενός... πάρτι κατασκόπων με επίκεντρο τον Αγκιμπού Καμαρά, όπου στους ενδιαφερόμενους προστέθηκε και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ολυμπιακός βλέπει να έχουν εκτοξευθεί οι μετοχές του Αγκιμπού Καμαρά τον οποίο ξεκίνησε να τσεκάρει και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται εν μέσω ενός… πάρτι κατασκόπων με επίκεντρο τον Αγκιμπού Καμαρά, όπου στους ενδιαφερόμενους προστέθηκε και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα νέα για τις ικανότητες του Αγκιμπού Καμαρά ταξίδεψαν στην Ευρώπη με γρήγορο ρυθμό. Ολοένα και περισσότεροι μεγάλοι σύλλογοι τσεκάρουν τον πιτσιρικά από την Γουϊνέα, που έχει στις τάξεις του ο Ολυμπιακός. Με την Ρεάλ Μαδρίτης να είναι από τις τελευταίες.

Δεν γινόταν να μην μπει και η «Βασίλισσα» σε αυτό το κλαμπ. Όταν στα μεγάλα δίκτυα σκάουτινγκ που υπάρχουν, ακούγεται έντονα το όνομα του 20χρονου μεσοεπιθετικού.

Το Sportime είχε αποκαλύψει πως η Λίβερπουλ ήταν από αυτές που τσεκάρουν τον Αγκιμπού Καμαρά. Και θα έχει εκπρόσωπο της το απόψε στο Καραϊσκάκη. Δεν θα είναι η μόνη. Θα υπάρχουν σκάουτ και άλλων αγγλικών ομάδων. Αλλά και Ιταλικών, Γαλλικών, Ισπανικών.

Βέβαια η Ρεάλ Μαδρίτης είναι κάτι το ξεχωριστό. Με τα σενάρια που έρχονται από την Ισπανία, να αναφέρουν πως ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι μια από τις πηγές ενημέρωσης.

Ο Γάλλος έχει γράψει το δικό του κεφάλαιο στην Ρεάλ Μαδρίτης. Και είναι σε ανοικτή επικοινωνία με πολλούς ανθρώπους της.

Το σίγουρο είναι πως η Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζει ήδη για τα κατορθώματα του Αγκιμπού Καμαρά. Και σε πρώτη φάση θα τον παρακολουθήσει πιο επισταμένα.

Και αν στην πορεία προκύψει πιο σοβαρό ενδιαφέρον δεν αποκλείεται να κάνει κάποια κουβέντα.

Στην παρούσα φάση πάντως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις. Και είναι σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους του νεαρού άσου από την Γουϊνέα. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο από καμία ομάδα.

Το σίγουρο είναι πως όποιος θέλει θα πρέπει να απευθυνθεί στους «ερυθρόλευκους». Γιατί τον έχουν «δέσει» με ισχυρό συμβόλαιο και χωρίς να υπάρχει ρήτρα. Συμβόλαιο, που οικονομικά, σύντομα θα έχει καλύτερους όρους για τον Αγκιμπού Καμαρά. Κάτι που το αξίζει με τα όσα έχει κάνει. Αποτελεί ήδη έναν από τους παίκτες – κλειδιά της ομάδας. Και σε κάθε παιχνίδι η απόδοση το είναι σταθερά καλή.