ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Αποκάλυψη! Το τηλεφώνημα Μαρινάκη – Μέντες για τον Χάμες Ροντρίγκες!

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να πετυχαίνει το colpo grosso και να κρατάει στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν τον Χάμες Ροντρίγκες – Αποκάλυψη! Το τηλεφώνημα Μαρινάκη – Μέντες!
Ολυμπιακός: Αποκάλυψη! Το τηλεφώνημα Μαρινάκη – Μέντες για τον Χάμες Ροντρίγκες!

Ο Ολυμπιακός και ο Ζόρζε Μέντες έχουν μία σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού. Ακόμα και τις «κακές μέρες», πάντα υπάρχουν τέτοιες σε συνεργασίες ομάδων – ατζέντηδων, κρατούν ένα επίπεδο.

Η τελευταία σηματοδότηση και την επαναδραστηριοποίηση (σε έντονο βαθμό) του Πορτογάλου στα μεταγραφικά δρώμενα του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες. Σημαντικό ρόλο στο να έρθει ο Κολομβιανός σούπερ σταρ έπαιξε το γεγονός πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προσωπική επαφή και εξαιρετική σχέση με τον Ζόρζε Μέντες.

Ο τελευταίος φρόντισε δε, να έρθει με δύο εκατ. ευρώ λιγότερα στο συμβόλαιό του, εξασφαλίζοντας πως από τα 6 εκατ. ευρώ που αμείβεται, τα δύο θα δοθούν από την προηγούμενη ομάδα  του.

Αυτή η συμφωνία ήταν για ένα έτος. Η επόμενη σεζόν, με οψιόν του Ολυμπιακού στην επιλογή ανανέωσης, δεν έχει το ίδιο οικονομικό σκέλος.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να καλύψει μόνος του όλο το ποσό. Αυτό και προτίθεται να κάνει η ομάδα του Πειραιά. Το οικονομικό είναι λυμένο και το ξεκαθάρισε ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ζόρζε Μέντες, με τους δύο να έχουν τηλεφωνική συνομιλία για το θέμα του Χάμες Ροντρίγκες.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ολυμπιακός βγάζει προς τα έξω πως «έδεσε» τον Χάμες Ροντρίγκες. Ισχύει ασφαλώς, μιας και αυτά τα οικονομικά δεδομένα δεν θα έχει πουθενά αλλού.

Τι θα γίνει όμως αν δεν πάρει μία από τις δύο πρώτες θέσεις η ομάδα του Πειραιά όμως; Πάλι η προσωπική σχέση Μαρινάκη – Μέντες θα «μετρήσει» και θα μείνει ο Χάμες. Πιθανότατα…

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.