Ολυμπιακός: Μπήκε σφήνα για Μπερνάρντ; Αυτή είναι η πρόταση!

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι μπήκε και αυτός στο παιχνίδι για την απόκτηση του Μπερνάρντ και θέλει να τον αρπάξει από τον Παναθηναϊκό.

«Μάχη» Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός εκτός γηπέδου βλέπουν στην Αργεντινή, αφού σύμφωνα με γνωστό δημοσιογράφο, ο Μπερνάρντ ενδιαφέρει και τους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δείξει την προτίμηση του στον Βραζιλιάνο, βάζοντας στον… πάγο την υπόθεση Βιτίνιο, ωστόσο πλέον φαίνεται ότι τα πράγματα περιπλέκονται.

Ο Σέζαρ Λουίς Μέρλο, αναφέρει στο Twitter ότι ο Μπερνάρντ θα συνεχίσει την καριέρα τους την Ελλάδα και τη Super League 1, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ακόμα σε ποια ομάδα θα είναι αυτό.

Ο 29χρονος εξτρέμ τονίζει ότι έχει πρόταση και από τον Ολυμπιακό και από τον Παναθηναϊκό και μένει να αποφασίσει το πού θα συνεχίσει στην καριέρα του.

Μάλιστα ξεκαθαρίζει ότι καλή πρόταση του έχει κάνει και ο Ολυμπιακός, που του προσφέρει ότι και το «τριφύλλι» με συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Μένει να δούμε αν έχει βάση και αυτή η πληροφορία, αφού όπως είναι άλλωστε γνωστό, όπου υπάρχει καπνός, συνήθως υπάρχει και φωτιά.

Δείτε το tweet του γνωστού δημοσιογράφου:

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός οποιοδήποτε ενδιαφέρον!

Την ώρα που ο δημοσιογράφος από την Αργεντινή ήταν ξεκάθαρος, ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη, ούτε τον έχει προσεγγίσει.

Αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» επικεντρώνονται σε άλλες περιπτώσεις και ετοιμάζονται για τον αγώνα του Europa League κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.