Ολυμπιακός: Επικό βίντεο από το Luben TV με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ρόλο... Μαρινάκη να παρουσιάζει Μαρσέλο και τον Άδωνη να πανηγυρίζει!

Επικό βίντεο από το Luben TV με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ρόλο... Μαρινάκη να παρουσιάζει Μαρσέλο και τον Άδωνη να πανηγυρίζει!

Τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός ζει σε… ρυθμούς Μαρσέλο, καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου.

Το Sportime σας ενημέρωσε ήδη για το παχυλό συμβόλαιο του Μαρσέλο, αλλά και πότε θα είναι έτοιμος προκειμένου να προσφέρει όσα μπορεί στους Πειραιώτες.

Στο μεταξύ το κανάλι Luben στο youtube, ετοίμασε ένα επικό βίντεο με αφορμή την… μεγάλα ατάκα που εκστόμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ότι εκείνος που έφερε τον Μαρσέλο στον Ολυμπιακό ήταν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης!

Το βίντεο αρχίζει με την είδηση της μεγάλης μεταγραφής να «παίζει» σε όλα τα κανάλια της χώρας ώσπου εμφανίζεται ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων για να πει: «Εγώ Παναθηναϊκός είμαι αλλά δεν μπορώ να μην συγχαρώ τον πρόεδρο του Ολυμπιακού για αυτή την επιτυχία. Αλλά να ξέρετε οτι για να αποφασίσει ο Μαρσέλο να έρθει στην Ελλάδα πάλι το καλό όνομα της Ελλάδας έχει παίξει ρόλο. Ανεβάζει ο Μητσοτάκης την Ελλάδα, παίρνετε εσείς τον Μαρσέλο! Αν η Ελλάδα ήταν μέρος μπίχλα δεν θα ερχόταν ο Μαρσέλο. Βλέπει μια Ελλάδα που πάει μπροστά. Γι αυτό ήρθε».

Αφού στο βίντεο βλέπουμε επικές καταστάσεις, εμφανίζεται ο Μητσοτάκης ως…. άλλος Βαγγέλης Μαρινάκης να παρουσιάζει το μεγάλο απόκτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον κ. Γεωργιάδη να πανηγυρίζει στο επόμενο πλάνο!]

Μαρσέλο – Ολυμπιακός: Απολαύστε το παρακάτω