Ολυμπιακός: O Mίτσελ ήρθε ο Μανωλάς (πάλι) φεύγει! Μόνο τυχαίο δεν είναι. Γι' αυτό δεν συνεχίζει στους πρωταθλητές ο Έλληνας στόπερ.

O Kώστας Μανωλάς χαιρέτησε στου Ρέντη και μετακομίζει στο Ντουμπάι! Δεδομένη η αποχώρηση του. Αυτός είναι ο λόγος!

Ο Ολυμπιακός είδε τον  Mίτσελ να έρχεται, τη στιγμή που ο Μανωλάς (πάλι) φεύγει! Μόνο τυχαίο δεν είναι. Γι’ αυτό δεν συνεχίζει στους πρωταθλητές ο Έλληνας στόπερ.

Με πολιτικά στου Ρέντη την Πέμπτη για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες και επόμενος σταθμός το Ντουμπάι και η Sharjah FC. Διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 4 εκ. ευρώ! Οι φήμες για Αραβία δεν ήταν φρέσκιες.

Deja vu! O Έλληνας κεντρικός αμυντικός αποχωρεί για δεύτερη φορά από τους «ερυθρόλευκους» με τον Μίτσελ!

Την πρώτη, είχε πουληθεί το καλοκαίρι του 2014 στη Ρόμα για 15 εκατομμύρια ευρώ!

Η αποχώρηση του ίσως να αποτελεί έκπληξη για πολλούς, αλλά δεν είναι!

Ο Κώστας Μανωλάς ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν καλή σχέση στην πρώτη θητεία του Μίτσελ στον Ολυμπιακό.

Ο 31χρονος στόπερ, περίμενε τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή και μόλις κυκλοφόρησε η επιστροφή του Ισπανού, αποφάσισε να μη συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ ζήτησε να μειωθεί αρκετά το ρόστερ και με δεδομένο το παρελθόν τους, ο Μανωλάς θα ήταν σίγουρα στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα «έκοβε».

Ο Μανωλάς μιλώντας στο περιβάλλον του, δεν κρύβει ότι οι εμπειρίες του από την συνύπαρξη με τον Μίτσελ δεν ήταν και οι καλύτερες, τη σεζόν 2013-14 που συνεργάστηκε μαζί του.

Μάλιστα ο ίδιος τον χαρακτηρίζει ως «τον χειρότερο προπονητή που έχει συνεργαστεί στην καριέρα του»!

Αθλητικές ειδήσεις

Αυτό το εξώφυλλο εξόργισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Αδύνατο να καλυφθεί εσωτερικά το κενό του Μανωλά. Ο Ολυμπιακός πάει για στόπερ Ποιοι κυκλοφορούν ελεύθεροι!

Δείτε επίσης

Αυτή είναι η βίλα των οργίων του Love Island