Ολυμπιακός: Νέο κύκλο συζητήσεων με τον Κορεάτη επιθετικό της Μπορντό θα ξεκινήσουν οι άνθρωποί του, προκειμένου να τον πείσουν να έρθει.

Νέο κύκλο συζητήσεων με τον Κορεάτη επιθετικό της Μπορντό θα ξεκινήσουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, προκειμένου να τον πείσουν να έρθει.

Ο Ολυμπιακός περιμένει παίκτες σαν τον Χουάνγκ. Να μπουν και να δώσουν το κάτι διαφορετικό με τη μία. Αυτός είναι ο λόγος που πιέζει και για… έναν ακόμα Χουάνγκ.

Το να τα βρει η Νότιγχαμ με την Μπορντό είναι το εύκολο κομμάτι, το δύσκολο είναι να πεισθεί ο Ουί Τζο Χουάνγκ να έρθει στην Ελλάδα.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Διαχρονικό ρητό και στην περίπτωση του Ουί Τζο Χουάνγκ είναι υπαρκτή. Δεδομένα, το όλο μεταγραφικό σκηνικό μέσω της Νότιγχαμ
είναι υπαρκτό.

Ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να παίξει άλλο στην Μπορντό από τη στιγμή που εκείνη υποβιβάστηκε.

Το ενδιαφέρον της Μπρεστ δεν τον συγκινεί. Η προοπτική της Γουλβς έκλεισε.

Αυτό που έχει μείνει στον έμπειρο 29χρονο επιθετικό είναι η πρόταση της Νότιγχαμ Φόρεστ. Πρόταση που ικανοποιεί, ή έστω είναι κοντά στο να ικανοποιήσει, τις απαιτήσεις των Γιρονδίνων.

Ολυμπιακός: Ο Ιν-Μπεόμ άνοιξε την όρεξη!

Η Equipe ανέφερε τις προάλλες πως η μετακίνηση του Κορεάτη στη νεοφώτιστη της Premier League κολλάει στον δανεισμό του παίκτη στον Ολυμπιακό.

Δεν συγκινείται από την προοπτική της Ελλάδας, αλλά στον Ολυμπιακό με όσα είδαν από τον Ιν-Μπεομ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού, κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να πείσουν και τον έτερο Χουάνγκ!

Στη Νότιγχαμ των πολλών των μεταγραφών πολλών εκατ. ευρώ δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ασταμάτητη μεταγραφικά, καθώς «σπρώχνει» πολύ χρήμα, τη στιγμή που ετοιμάζει νέα «τρελή» μεταγραφή.

Σαφώς, το ότι είναι ο ένας Χουάνγκ ταιριαστός βλέποντας στον άξονα να γίνεται «της Κορέας», δεν σημαίνει πως θα είναι και ο άλλος. Ωστόσο, μιλάμε για την ίδια εταιρεία agency, ίδιο μεταγραφικό κανάλι και οι άνθρωποι που προξένεψαν τον μεν, στάζουν μέλι και τον Χουάνγκ Ουί Τζο.

Δεν είναι εύκολη η περίπτωσή του και για άλλους λόγους. Μιας και ο Ολυμπιακός έχει γεμίσει ξένους και θα έχει πρόβλημα στα φύλλα αγώνα της Super League.

Ωστόσο, είναι φανερό πως άπαντες έχουν επηρεαστεί από την παρουσία του Χουάνγκ Ιμπεόμ και ξεκινούν νέο γύρο συζητήσεων με τον παίκτη της Μπορντό… Στόχος δεν είναι άλλος από το να αυξηθούν οι Χουάνγκ…

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

Αθλητικές ειδήσεις

Ολυμπιακός: Η νύχτα που ξεχάστηκε ο Φορτούνης

Θα πάθετε πλάκα με την σύζυγο του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ

Ολυμπιακός: Ενδεκάδα χωρίς Έλληνες; Πόσο σωστό και πόσο λάθος είναι;