ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Κάνει και αυτός παρέμβαση κατά της ΑΕΚ – Θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ;

Μετά τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός κάνει πρόσθετη παρέμβαση στην υπόθεση του Ατρόμητος - ΑΕΚ.
Μαρινάκης στο Βόλος - Ολυμπιακός

«Να απορριφθεί η ένσταση της ΑΕΚ» ζήτησε ο Παναθηναϊκός και αυτό ακριβώς υποστηρίζει και ο Ολυμπιακός. Πρόθεση παρέμβαση θα κάνει και εκείνος!

Το πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά και τα όσα έγιναν στο Ατρόμητος – ΑΕΚ αποτελούν το πρώτο θέμα συζήτησης. Η επιλογή της Ένωσης να κινηθεί δικαστικά για το θέμα με τα δοκάρια, προκάλεσε εκτός από την αντίδραση του Ατρομήτου και εκείνη των «αιώνιων».

Μετά τον Παναθηναϊκό, λοιπόν, και ο Ολυμπιακός ζητάει να παιχτεί κανονικά το παιχνίδι. Στον Πειραιά υποστηρίζουν πως θα πρέπει να επικρατήσει η λογική και η νομιμότητα τη στιγμή που ο τίτλος μπορεί να κριθεί σε λεπτομέρειες. Έτσι την Πέμπτη (9/2) θα εκπροσωπηθούν και οι «ερυθρόλευκοι» νομικά στην προγραμματισμένη διαδικασία. Εκεί θα αιτηθούν να οριστεί ο αγώνας σε νέα ημερομηνία.

Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο μοναδικός από τους διεκδικητές του τίτλου που δεν έχει πάρει θέση, είναι ο ΠΑΟΚ. Δεν έχουν γίνει έως τώρα γνωστές οι προθέσεις του. Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως και εκείνος θα ταχθεί στο πλευρό του Ατρομήτου σε αυτή τη δικαστική μονομαχία.

Ως προς τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό επιβεβαιώθηκε. Θα πέσει μέσα και για τον ΠΑΟΚ; Με μεγάλο ενδιαφέρον πλέον όλοι περιμένουν να δουν τι θα κάνει ο «Δικέφαλος του Βορρά». Θα επιβεβαιωθεί ο Αλέξης Κούγιας και για τους «ασπρόμαυρους»;

Τέλος, να σημειωθεί πως ο γνωστός ποινικολόγος παρουσιάστηκε βέβαιος πως «το Ατρόμητος – ΑΕΚ θα διεξαχθεί». Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «μεζούρες είχε και η γιαγιά» μου, θέλοντας να δείξει πως αυτός ο τρόπος μέτρησης δεν είναι φερέγγυος. Άλλωστε, η FIFA προτείνει η καταμέτρηση να γίνεται με χρήση ειδικής συσκευής λέιζερ, που μπορεί με απόλυτη ακρίβια χιλιοστού να μετρήσει τις επιφάνειες.

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ