ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Κάτι «τρέχει» με τον Μπακαμπού – Εάν έρθει πρόταση «φεύγει»

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού έχει χάσει τη θέση στην αρχική ενδεκάδα, το μέλλον του είναι αβέβαιο και ο Ολυμπιακός ψάχνει για φορ.
Ολυμπιακός: Κάτι «τρέχει» με τον Μπακαμπού – Εάν έρθει πρόταση «φεύγει»

Ο Ολυμπιακός είναι στο ψάξιμο για κάποιον επιθετικό. Κοιτάζει διακριτικά κάποιες περιπτώσεις και οι λόγοι είναι πολλοί. Ένας από αυτούς είναι και ο Σεντρίκ Μπακαμπού. Ο Γάλλος δεν έχει πείσει ιδιαίτερα και σε περίπτωση που έρθει πρόταση, είναι πιθανό να αποχωρήσει.

Χρειάζεται πολλές φάσεις για να πετύχει ένα γκολ. Συνάμα, ο Μπακαμπού ήταν από τους μοιραίους σε δύο εντός έδρας ντέρμπι για τον Ολυμπιακό.

Τόσο με τον ΠΑΟΚ, όσο και με την ΑΕΚ έχει απολέσει σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει για λογαριασμό της ομάδας του Πειραιά. Συν τοις άλλοις, ο Μίτσελ είναι λάτρης πιο «κλασσικών» επιθετικών. Όπως ο Ελ Αραμπί. Ο Γάλλος έχει διαφορετικό στυλ παιχνιδιού.

Ο ίδιος έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται τι «παίζει», από εκεί που ήταν βασικός έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα και μπαίνοντας ως αλλαγή είναι ακόμα πιο δύσκολο να «γυρίσει» την κατάσταση. Αυτός είναι και ο λόγος που εξετάζει τις επιλογές του και αυτός και ο Ολυμπιακός. Διακριτικά αμφότεροι.

Διότι, δεν είναι θέμα δυσαρέσκειας, ή κάτι άλλο. Απλώς με τα τωρινά δεδομένα δεν μοιάζει ο ένας να «κολλάει» με τον άλλον. Τα δύο κολλητά παιχνίδια με Ιωνικό και Βόλο εκτός για τη Super League 1 θα δείξουν ακόμα πιο καθαρά και τις προθέσεις του Μίτσελ, σε ότι αφορά το πόσο χρόνο συμμετοχής θα του δώσει. Θα φανεί αν «τρέχει» κάτι ή όχι…

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

?>