Sportime

Ολυμπιακός μεταγραφές: Σκέψεις για Αθανασίου αλλά το φαβορι είναι άλλος

Ο Αθανασίου στα 25 του θέλει μάι ομάδα να παίζει και στον Ολυμπιακό γνωρίζει πως θα πάει για δεύτερος ή και τρίτος αριστερός μπακ.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
athanasiou, olympiacos
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Νίκος Αθανασίου ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται ως δανεικός στον ΟΦΗ. Με το... χαμό που θα γίνει όμως στα αριστερά μπακ του Ολυμπιακού, στο Λιμάνι ρίχνουν ματιές και προς την περίπτωση του Αθανασίου.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ θα μπορούσε να δώσει σημαντικές λύσεις στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα ψάξει το καλοκαίρι για δύο αριστερά μπακ, θέλοντας ο ένας να είναι Έλληνας.

Ξέρει την ομάδα ο Αθανασίου, τον ξέρουν όμως δεν είναι το... φαβορί ο Ολυμπιακός για την περίπτωσή του αλλά ο ΟΦΗ.

Ο Αθανασίου στα 25 του θέλει μάι ομάδα να παίζει και στον Ολυμπιακό γνωρίζει πως θα πάει για δεύτερος ή και τρίτος αριστερός μπακ.

Έτσι και ο παίκτης θα θελήσει να πιέσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Να σημειωθεί πάντως και πως και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν βλέπει ως βασικό τον Αθανασίου, όμως στο Λιμάνι σκέφτονται να δώσουν στον παίκτη τη δυνατότητα να δείξει την αξία του στην προετοιμασία και να αλλάξει τα δεδομένα. Γιατί ο Μεντιλίμπαρ δύσκολος είναι, κολλημένος... όμως όχι, έτσι αν ο παίκτης του κάνει τώρα λέει το «ναι».

Αθλητικές ειδήσεις:

Ολυμπιακός μεταγραφές: Είδε την αξία του Μουζακίτη να ανεβαίνει πάνω από 100 φορές και τώρα ήρθε η ώρα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Ταρέμι φέρνει πρόταση και φεύγει

Επίσης σε κατηγορίες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα