Ολυμπιακός: Ο Λοβέρα δεν ήθελε να πάει στον Άρη και τώρα θα παίξει στον Ιωνικό!

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποτελεί καψούρα του Ιωνικού που θέλει να εκμεταλλευτεί το ότι δεν μετακόμισε στον Άρη ο παίκτης.

Ο Ολυμπιακός είχε κάνει συζήτηση για τη μετακίνησή του στον Άρη. Τελικά ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα δεν θέλησε να πάει στη Θεσσαλονίκη.

Τώρα, η επιλογή που έχει είναι ο Ιωνικός. Η ομάδα της Νίκαιας πληρώνει μεγάλο μέρος του συμβολαίου του και όλα είναι πιθανά.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Αργεντινός είναι ακόμα ένα μεταγραφικό asset του Πέδρο Μαρτίνς που κόστισε ένα σκασμό λεφτά έχει μείνει ΚΑΙ φέτος παρκαρισμένο στον Ρέντη.

Ο δανεισμός του στην Ομόνοια δεν δημιούργησε υπεραξία. Συνάμα, ο ίδιος «χαλώντας» το deal με τον Άρη, δημιούργησε δυσμένεια στο πρόσωπό του και πλέον προπονείται «κομμένος» από τους κομμένους!

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», το συμβόλαιό του βαρύ και ασήκωτο ακόμη και για τον Ολυμπιακό για έναν παίκτη που ΔΕΝ υπολογίζει

Ο Ιωνικός, ακούγεται, τσοντάρει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να κάνει το κομμάτι του. Λέτε να τον δούμε στη Super League 1 τελικά;