Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ξανά μπροστά σε ένα νέο πρόβλημα με τον Ρούμπεν Σεμέδο ο οποίος κατέληξε στο τμήμα το βράδυ της Δευτέρας (3/1).

Ο Ρούμπεν Σεμέδο απασχόλησε εκ νέου για την εξωγηπεδική του ζωή καταλήγοντας σε αστυνομικό τμήμα.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ξανά μπροστά σε ένα νέο πρόβλημα με τον Ρούμπεν Σεμέδο ο οποίος κατέληξε στο τμήμα το βράδυ της Δευτέρας (3/1).

Η 28χρονη σύντροφος του κατήγγειλε τον Ρούμπεν Σεμέδο για ξυλοδαρμό. Τουλάχιστον αυτό αρχικά ανέφερε στην Άμεση Δράση όταν πήρε τηλέφωνο. Ο Ολυμπιακός είναι ενημερωμένος για όσα έχουν συμβεί και στην παρούσα φάση κάνει κάποιο σχόλιο.

Ο Σεμέδο στο πρώτο του σχόλιο τόνισε πως όλα είναι ψέματα και ότι έχει βαρεθεί με όλα αυτά που συμβαίνουν. Κι όλα αυτά ενώ βρίσκεται σε διαδικασία μεταγραφής με την Porto να επιθυμεί διακαώς να τον αποκτήσει.

Το συμβάν έγινε στη Γλυφάδα όπου διαμένει ο Πορτογάλος στόπερ. Και η κλήση της συντρόφου του έγινε στις 20:20. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο την βρήκαν έξω από το σπίτι. Και την μετέφεραν στο Α.Τ. Αλίμου και το τμήμα ενδοοικογενειακής βίας. Μαζί και τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Αρχικά η σύντροφος του άσου των πρωταθλητών Ελλάδας, αναφέρθηκε σε ξυλοδαρμό. Στη συνέχεια ανασκεύασε τα όσα είπε, παρουσία και του Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος, με την σειρά του, έδωσε τις σχετικές εξηγήσεις και με την προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σεμέδο έκανε σκηνή ερωτικής αντιζηλίας. Πήρε το κινητό τηλέφωνο της συντρόφου του και την έβγαλε έξω από το σπίτι. Βέβαια την κοπέλα θα την εξετάσει ιατροδικαστής και το πόρισμα του θα προστεθεί στον φάκελο που δημιουργήθηκε για το θέμα. Γιατί στην αρχική της καταγγελία ανέφερε χτυπήματα στο σώμα της.

Το σίγουρο είναι πως το όνομα του απασχόλησε τις αρχές για μια ακόμα φορά. Και μαζί του ακούγεται και ο Ολυμπιακός, αλλά όχι με τον τρόπο που θα ήθελε. Δηλαδή μόνο για ότι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο.