Ολυμπιακός: Ότι και να κάνει δεν μένει στον Ολυμπιακό – Κρίμα γιατί είναι παικταράς
Μπορεί να είναι αλλού το... λιμάνι του, όχι όμως στον Πειραιά.
Δυστυχώς για κάποιους παίκτες, η ποδοσφαιρική τους μοίρα απλά έχει αποφασίσει να μην παίξουν σε κάποιον σύλλογο. Μπορεί να είναι αλλού το… λιμάνι τους, όχι όμως στον Πειραιά.
Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Μάρκο Στάμενιτς. Πήγε στη Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Ερυθρό Αστέρα, στον οποίο μοιράζονταν τη μεσαία γραμμή με τον Ιν Μπεόμ Χουάνγκ, πρώην του Ολυμπιακού. Η… χαρά για τη συμμετοχή του στην Premier League γρήγορα μετατράπηκε σε… ψυχρολουσία, όταν έμαθε ότι θα πάει δανεικός στον Ολυμπιακό και όταν κατάλαβε τι σημαίνει να… παίζεις στον Ολυμπιακό, πρέπει να φύγει καθώς δεν μπορεί παίκτης της Φόρεστ να αγωνίζεται δανεικός στον Ολυμπιακό, λόγω κανονισμών που το απαγορεύουν για ομάδες ίδιας ιδιοκτησίας που αγωνίζονται σε ίδια διοργάνωση (Champions League).
Η Νότιγχαμ διεκδικεί την έξοδό της στο Champions League, καθώς βρίσκεται σε ισοβαθμία με την (πέμπτη) Τσέλσι στην έκτη θέση της Premier League με έναν αγώνα λιγότερο, με τις πρώτες πέντε θέσεις να βγάζουν ομάδα στο Champions League.
Δεν μπορούν να έχουν Ολυμπιακός και Φόρεστ, λόγω της παρουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη και στις δύο ομάδες (σ.σ. συν τη Ρίο Άβε που ανήκει επίσης στο δίκτυο ομάδων του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού), δανεικούς παίκτες.
Έτσι ο Στάμενιτς πρέπει να επιστρέψει στη Φόρεστ, ότι και να συμβεί φέτος. Ακόμα και να… βγάλει μάτια στα επόμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και τον τελικό Κυπέλλου που μένουν φέτος για τον Ολυμπιακό. Ήδη πάντως με την ΑΕΚ την Κυριακή ήταν… άλλος παίκτης, θυμίζοντας γιατί έτριβαν τα μάτια τους τις πρώτες μέρες που τον είδαν στο Ρέντη οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.
Διαβάστε επίσης:
Η ατάκα για χόκεϊ του Αντώνη Πανούτσου για τον Τζολάκη…
Ολυμπιακός: Ο παίκτης που έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά – Γι αυτό γέλαγε ο Μεντιλίμπαρ