ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Πήρε μεγάλο ταλέντο – Έτσι τα κατάφερε

Ο μικρός που την πάτησε και ο Ολυμπιακός που το εκμεταλλεύτηκε.
Ολυμπιακός: Πήρε μεγάλο ταλέντο – Έτσι τα κατάφερε

Δεν πήρε παίκτες μόνο για την πρώτη ομάδα ο Ολυμπιακός. Το εντυπωσιακό ντεμαράζ του για τα δεδομένα του Ιανουαρίου επεκτάθηκε και αλλού!

Έφεραν στην Ελλάδα οι «ερυθρόλευκοι» και ένα πολύ σημαντικό ταλέντο. Ως τέτοιο έφυγε από τα μέρη μας για να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Μόνο που μάλλον βιάστηκε. Αυτό δείχνει η καριέρα του.

Έψαξε γρήγορα το επόμενο βήμα και ίσως ανέβηκε πιο ψηλά από εκεί που μπορούσε τη δεδομένη χρονική στιγμή. Γι’ αυτό και ακολούθησε η ανώμαλη προσγείωση.

Πάνε χρόνια. Σχεδόν τέσσερα αφότου η Ιντερ το πήρε απόφαση και ξόδεψε 5 κατοστάρικα (σ.σ.: ποσό αστείο για το budget της) για να τον πάρει. Ο Νίκος Μπότης είχε τη φήμη του wonder kid στα μέρη μας κάτω από τα δοκάρια και γι’ αυτό οι «νερατζούρι» έκαναν την κίνησή τους.

O «μικρός» έζησε το όνειρό του. Έφτασε κάποια στιγμή να συμπληρώσει ακόμη και την αποστολή των Μιλανέζων σε αγώνα του  Champions League. Μόνο που το θέμα είναι η διάρκεια. Το να φτάσεις ψηλά δεν λέει τόσα όσο το να παραμείνεις στη συνέχεια σε αυτό το επίπεδο.

Μόλις έφθασε η ώρα της απόφασης, ο Μπότης αποχώρησε δανεικός σε ομάδα της Serie C (Μονόπολι), χάνοντας και την θέση βασικού στην Εθνική. ΔΕΝ ακούμπησε και πλέον Ολυμπιακός Β’. Επιστροφές…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Πήρε μεγάλο ταλέντο – Έτσι τα κατάφερε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.