ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Πίστη στο project Παναγιώτης Ρέτσος – Μέρος 2ο…

Ο Ολυμπιακός αγόρασε οριστικά τον Παναγιώτη Ρέτσο από τη Βερόνα, θεωρώντας πως στον Πειραιά μπορεί να αναγεννηθεί.
Ολυμπιακός; Πίστη στο project Παναγιώτης Ρέτσος – Μέρος 2ο…

Ολυμπιακός: Ο Παναγιώτης Ρέτσος έπρεπε να δείξει κάποια πράγματα στο τελευταίο κομμάτι πριν τη διακοπή και το έκανε.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αρχίζει να βρίσκει ρυθμό και πατήματα και παρότι το διεθνές market δεν τον πιστεύει, στην ομάδα του Πειραιά πλέον υπάρχει trust.

Συγκεκριμένα, κοιτώντας το παρελθόν ο Ρέτσος μαζί με τον Τσιμίκα, αποτελούν τις πιο ακριβές (ελληνικές) πωλήσεις στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Πέντε χρόνια αργότερα και δίχως να ΄χει δουλέψει η επιλογή Μπάγερ Λεβερκούζεν και έχοντας τρεις αποτυχημένους δανεισμούς, ο Παναγιώτης Ρέτσος πήρε ξανά τον δρόμο της επιστροφής στον Πειραιά και τη Super League 1.

Ο Ολυμπιακός έχει το know how, διαθέτει το brand και αποσκοπεί στην αναγέννηση του project, Ρέτσος! Μέχρι και στην Εθνική Ελλάδας τον… έστειλε (σ.σ.: τρόπος του λέγειν) με μόλις 6 ματς.

Με αφορμή την πρακτική ολοκλήρωση της απόκτησής του από την Hellas Βερόνα και την λειψανδρία στο κέντρο της άμυνας υπάρχει η προοπτική. Μόνο που το διεθνές market όπως προαναφέραμε πλέον αμφιβάλλει…

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

ΣΧΟΛΙΑ