Ολυμπιακός: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που καλείται να λύσει ο Μεντιλίμπαρ
Ο Ολυμπιακός δημιουργεί φάσεις όμως η πίεση και η έλλειψη καθαρού μυαλού δυσκολεύουν πλέον σοβαρά την επίθεσή του.
Ο Ολυμπιακόςσυνεχίζει να παράγει φάσεις στα playoffs όμως δυσκολεύεται όλο και περισσότερο στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού και αυτό πρέπει να λύσει άμεσα ο Μεντιλίμπαρ.
Οι τελικές... Έχουν εξελιχθεί σε μεγάλο πονοκέφαλο και η εικόνα απέναντι στον Παναθηναϊκό το επιβεβαίωσε!
Οι «ερυθρόλευκοι» δημιούργησαν ευκαιρίες και βρήκαν χώρους απέναντι στην άμυνα του Παναθηναϊκού όμως δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν. Ο Ροντινέι ήταν ξανά εκείνος που έδωσε λύση επιθετικά και παραμένει ο πιο αποτελεσματικός παίκτης του Ολυμπιακού στα playoffs, έχοντας ήδη πετύχει τρία γκολ απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.
Ο Μεντιλίμπαρ επέλεξε αυτή τη φορά να αφήσει στον πάγκο τον Ελ Κααμπί μετά τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες απέναντι στον ΠΑΟΚ και να δώσει φανέλα βασικού στον Μέχντι Ταρέμι. Ο Ιρανός φορ βοήθησε στο πρέσινγκ και στις μονομαχίες όμως στις τελικές προσπάθειες δεν είχε καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές.
Η χαρακτηριστικότερη στιγμή ήρθε στο 60ο λεπτό όταν ο Ταρέμι βγήκε μόνος απέναντι στον Λαφόντ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ροντινέι. Το πλασέ του όμως ήταν πάνω στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, σε μία φάση που σε άλλη περίοδο πιθανότατα θα είχε καταλήξει εύκολα στα δίχτυα.
Στον Ολυμπιακό καταλαβαίνουν πλέον πως το θέμα δεν αφορά μόνο το ποιος παίζει στην κορυφή της επίθεσης...
Η πίεση και η έλλειψη ψυχολογίας φαίνεται να επηρεάζουν συνολικά τους επιθετικούς της ομάδας, κάτι που αποτυπώνεται και στα νούμερα. Οι Πειραιώτες έχουν πάρει μόλις ένα γκολ από τους φορ τους σε πέντε παιχνίδια playoffs και αυτό ήταν του Ελ Κααμπί στην ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Ολυμπιακός: Επιτυχημένη επέμβαση για τον Γιουσούφ Γιαζίτσι
