Ολυμπιακός: Δεν είναι τρολάρισμα! Αν μία ομάδα θα προτιμούσε η Άρσεναλ να συνεχίσει δανεικός ο Νέλσον, αυτοί είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Ολυμπιακός: Δεν είναι τρολάρισμα, αν και αρκετοί θα βιαστούν να πουν την εξυπνάδα τους. Έχουμε από δαύτους μπόλικους. Αλλά ας πάμε στο προκείμενο. Είναι πέρα για πέρα αληθινό. Αλλά ας δούμε τα δεδομένα ένα ένα.

Από την εξίσωση θα πρέπει να βγει το αυτονόητο. Πως αν έρθει μια ομάδα και δώσει ένα σκασμό λεφτά θα πάρει τον Ρις Νέλσον. Απλά, εύκολα και γρήγορα. Με συνοπτικές διαδικασίες. Μιλάμε για έναν άκρως ταλαντούχο εξτρέμ, που όμως ακόμα δεν έχει δείξει αυτά που μπορεί να κάνει και έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ έως και το 2023.

Ενδιαφέρον έχουν δείξει αρκετές ομάδες και της Premier League. Το πιο σοβαρό όμως έρχεται από την πλευρά της Μπράιτον και των πρωταθλητών Ελλάδας.

Και οι δύο αρχικά για δανεισμό. Ο Ολυμπιακός σίγουρα μόνο έτσι μπορεί να πάρει τον παίκτη. Ανούσιο να συζητάμε κάτι άλλο.

Αν, λοιπόν, η κατάσταση ήταν στο χέρι της Άρσεναλ, η ομάδα που θα ήθελε να δώσει τον παίκτη είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Αλλά όπως έχει αναφερθεί και από το Sportime, το όλο ζήτημα σήμερα που μιλάμε 21 Ιουλίου, κολλάει στο γεγονός πως ο Νέλσον δεν θέλει να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν το έχει σε προτεραιότητα.

Και σίγουρα στον Ολυμπιακό δε θα ήθελαν ακόμα μια περίπτωση Βινάγκρε.

Όσο πάντως εξτρέμ δεν κλείνει όλα, μα όλα είναι ανοιχτά. Και ο ίδιος ο Νέλσον μπορεί να σκεφτεί ένα άλλο case. Αυτό του Κάμπελ…

Διαβάστε επίσης:

ΑΕΚ: Συμφώνησε με τον Δημήτρη Φλιώνη!

Σακίλ Ο’Νιλ για Αντετοκούνμπο: «Υπάρχει πλέον μόνος ένας Superman και αυτός είσαι εσύ»

Ολυμπιακός-Νέφτσι: Οι αλλαγές και η ενδεκάδα του Μαρτίνς