Sportime

Ολυμπιακός: Τι ζήτησε η αντιπροσωπεία οπαδών που πήγε στο Ρέντη από Μεντιλίμπαρ και παίκτες

Οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν στο Ρέντη πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα σε Μεντιλίμπαρ και παίκτες για τη συνέχεια.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
jose luis mendilibar, olympiacos
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν με το βλέμμα στραμμένο στο ντέρμπι της Λεωφόρου και η πίεση είναι πλέον ξεκάθαρη από όλες τις πλευρές. Στον Ρέντη βρέθηκε αντιπροσωπεία φιλάθλων που μίλησε απευθείας με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους ποδοσφαιριστές στέλνοντας μήνυμα για άμεση αντίδραση.

Η κουβέντα έγινε σε έντονο τόνο, χωρίς όμως να ξεφύγει. Οι οπαδοί στάθηκαν στην εικόνα της ομάδας και ζήτησαν να ξαναδούν τον Ολυμπιακό που παλεύει μέσα στο γήπεδο και παίρνει αποτελέσματα. Το βασικό ζητούμενο δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα αλλά η συνολική εικόνα στο γήπεδο με προσπάθεια ένταση και καθαρό μυαλό.

Η φράση που ειπώθηκε και έμεινε ήταν χαρακτηριστική. «Να ματώσετε τη φανέλα». Σε τέσσερις λέξεις αποτυπώθηκε όλη η απαίτηση για τα playoffs και κυρίως για το παιχνίδι που έρχεται στη Λεωφόρο.

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζεται ως σημείο καμπής. Αν ο Ολυμπιακός πάρει το αποτέλεσμα μπαίνει ξανά δυνατά στη μάχη του τίτλου. Αν όχι η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. Στο εσωτερικό της ομάδας υπάρχει επίγνωση της πίεσης και η προετοιμασία συνεχίζεται με μοναδικό στόχο μια εμφάνιση που θα αλλάξει το κλίμα.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ: Αυτός πάει για την ανατροπή

Πρασσάς – Καρυπίδης: Δύο φίλοι, δύο ομάδες, μία… Super League

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα