Ολυμπιακός: Το μεγάλο λάθος του Μεντιλίμπαρ
Ο Ολυμπιακός είναι πλέον φανερό πως δεν μπορεί με το συγκεκριμένο σύστημα και είναι απορία γιατί επιμένει ο Μεντιλίμπαρ
Ο Ολυμπιακός θα παίξει στη Λεωφόρο το πιο κομβικό ματς της χρονιάς. Μέχρι το επόμενο. Αλλά είναι φανερό. Αν η ομάδα του Μεντιλίμπαρ δε νικήσει τον Παναθηναϊκό, δύσκολα γυρίζει η κατάσταση.
Βαθμολογικά στη Super League 1σίγουρα δύσκολα αν η ΑΕΚ π.χ. κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Η διαφορά θα πάει στους 8 βαθμούς και... καληνύχτα. Ακόμα όμως και σε Χ η διαφορά θα είναι στους 5 ή στους 6. Η γκρίνια θα φτάσει σε απίστευτα επίπεδα.
Το πως θα κατέβει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Και αν ο Μεντιλίμπαρ δε θα συνεχίσει να κάνει όλο τον κόσμο να απορείμε αυτό το θέμα.
Αυτό δεν είναι άλλο από το 4-4-2. Αφού δεν του βγαίνει τι το συνεχίζει. Πρέπει να είναι η ατάκα που βγαίνει από τα χείλη του κόσμου. Ο Ταρέμι με τον Ελ Κααμπί δεν μπορούν μαζί. Τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή. Και με αυτούς τους χαφ ή αυτούς τους εξτρέμ. Μπορεί να είναι και εκεί το πρόβλημα. Αλλά δεν μπορούν.
Το να είναι στο ντέρμπι ο Ελ Κααμπί στον πάγκο, λογικά δε γίνεται. Άρα το να είναι και πάλι βασικός ο Ταρέμι θα είναι έκπληξη. Είναι φανερό πως δεν βγαίνει. Δεν παίζει καλά ο Ολυμπιακός με δύο επιθετικούς μέσα. Ειδικά τους συγκεκριμένους.
