ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Το μυστήριο με τον Άβιλα και τον αριστερό μπακ που δεν έρχεται

Ο Άβιλα φλερτάρει με τη μαύρη λίστα του Μίτσελ και ο αριστερός μπακ που δεν έρχεται, προκαλούν απορίες στον Ολυμπιακό.
Ολυμπιακός: Ο Άβιλα φλερτάρει με τη μαύρη λίστα του Μίτσελ και ο αριστερός μπακ που δεν έρχεται, προκαλούν απορίες στον Ολυμπιακό.

Πολλά είναι τα ζητήματα που έχει να λύσει ο Ολυμπιακός. Αυτός ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει μεγαλύτερη αξία να είναι προσεκτικός, ακόμα κι αν τον συγκρίνουμε με αυτόν του καλοκαιριού. Διότι, η ομάδα του Πειραιά ξέρει τι ζητάει πλέον. Αυτό βέβαια από την κατάσταση με τον Άβιλα και την απόκτηση του αριστερού μπακ που πάει πίσω, δεν φαίνεται.

Οκ, είναι κατανοητό πως υπάρχει προβληματισμός με τον Άβιλα. Ο Ισπανός μπακ μπήκε σε δυσμένεια εν μύα νυκτί είναι η αλήθεια. Πλέον σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον του στην ομάδα του Πειραιά δεν πρέπει να μας προξενήσει τίποτε έκπληξη. Όχι μόνο να μην πάει στην Ισπανία για προετοιμασία, αλλά και να έχουμε και λύση του συμβολαίου του!

Αυτή η εξέλιξη με τον Άβιλα σε συνδυασμό με την αποδέσμευση του Βρσάλικο είναι που κάνει τον Ολυμπιακό να αναζητά δεξί μπακ, άμεσα. Ακόμα και η επικείμενη απόκτηση του Μαντσίνι έχει πάει πιο πίσω. Λογικό είναι ο δεξιός μπακ να έχει ένα προβάδισμα στη μεταγραφική λίστα, από τη στιγμή που διαθέσιμοι πλέον για εκείνη τη θέση είναι οι Ανδρούτσος και Βρουσάι.

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με αριστερό μπακ;

Η απορία είναι άλλη ωστόσο. Για ποιο λόγο ο Ολυμπιακός δεν έχει νούμερο 1 προτεραιότητα να αποκτήσει αριστερό μπακ! Διότι, ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ μετρήθηκε, ζυγίστηκε και βρέθηκε ελλιπής. Η παρουσία του είναι ανεπαρκής για την ομάδα του Πειραιά. Ο Μαρσέλο μπορεί να έχε μία ακόμα ευκαιρία, αλλά είναι αμφίβολο το αν μπορεί να βοηθήσει γενικώς, πολλώ δε όταν μιλάμε για το αριστερό άκρο της άμυνας.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Ο Ολυμπιακός έχει τεράστιο ζήτημα στη συγκεκριμένη θέση, χωλαίνει πολύ καιρό τώρα και πέρα από το ότι ο Μολδαβός μπακ δεν έχει την απαραίτητη ποιότητα να καλύψει τη θέση με επάρκεια, επί της ουσίας δεν έχει και κάποιον να τον αντικαταστήσει. Με άλλα λόγια πέρα από το ποιοτικό έλλειμμα στο ρόστερ, υπάρχει και ποσοτικό.

Αυτός είναι και ο λόγος που προκαλεί απορίες το γεγονός πως δεν υπάρχει ήδη κάτι που να δουλεύεται για το αριστερό άκρο της άμυνας, ή έστω να είναι πρώτο στην ιεραρχία των μεταγραφών.

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Αυτά χρεώνουν στον Άβιλα!

Αυτός είναι ο λόγος που κόπηκε ο Νάβας!

Δείτε ακόμα

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

ΣΧΟΛΙΑ