Sportime

Ολυμπιακός: Το τρελό σενάριο με την επιστροφή Κωστούλα

Άλλοι ρυθμοί, άλλες απαιτήσεις και το βασικό άλλοι... κανόνες. Αυστηροί, αλλά υπάρχει... λύση.

Διονύσης Αντωνέλλος 2 λεπτά ανάγνωσης
babis kostoulas, Olympiacos
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Μπάμπης Κωστούλας δεν περνάει καλά στην Μπράιτον και υπάρχει λόγος γι αυτό.

Όμως την ίδια ώρα υπάρχει και ένα δεδομένο ακόμα. Η Μπράιτον έχει δώσει έναν... σκασμό λεφτά για τον Μπάμπη Κωστούλα και έως τώρα η μεταγραφή δεν της βγαίνει.

Δεν είναι λίγα τα 35 εκατ. ευρώ που επένδυσε η Μπράιτον στον Μπάμπη Κωστούλα, με την αγγλική ομάδα να θέλει να κάνει απόσβεση της επένδυσής της και να κερδίσει από την υπεραξία του παίκτη. Γι αυτό πήγε ο Κωστούλας στην Αγγλία και γι αυτόν ακριβώς το λόγο, το διάσημο πρόγραμμα ανεύρεσης ταλέντων του ιδιοκτήτη της Μπράιτον, έβγαλε... πάνω πάνω το όνομα του Μπάμπη Κωστούλα. Για να πουληθεί πολλαπλάσια σε λίγο καιρό.

Όμως για να γίνει αυτό πρέπει ο Κωστούλας να παίζει και αυτό δεν συμβαίνει και για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Τι ακριβώς έχει συμβεί. «Νεότητα» το λένε. Ο Κωστούλας πήγε μόλις 17 χρονών στην Αγγλία και από την ασφάλεια του περιβάλλοντος του Ολυμπιακού βρέθηκε στην Premiere League.

Άλλοι ρυθμοί, άλλες απαιτήσεις και το βασικό άλλοι... κανόνες. Αυστηροί.

Ένα παιδί 17 στα 18 παραμένει παιδί. Έτσι και ο Κωστούλας αφού δούλεψε πολύ, αφού βρήκε τα πατήματά του, μετά κάπου χάλασε το μυαλό του από τη μη συμμετοχή του στο βαρικό ροτέισον της ομάδας. Ένιωσε πως ακόμα και... σπαθιά να κατάπινε δεν τον... έβλεπε ο προπονητής του. Και κάπου εκεί του... χάλασε το μυαλό. Ήρθαν και δύο - τρία πειθαρχικά παραπτώματα με καθυστερήσεις στις προπονήσεις και ήρθε το αδιέξοδο.

«Τι κανουμε τώρα;», διερωτήθηκαν οι άνθρωποι της Μπράιτον. Με μία λύση να είναι ο δανεισμός του Κωστούλα. Έλα όμως που και ο δανεισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση. Γιατί άντε και που θα πάει, άντε και πώς θα αντιδράσει, άντε και αν θα πάνε όλα καλά.

Ένα περιβάλλον κρίθηκε κατάλληλο για την περίπτωσή του. Αυτό του Ολυμπιακού. Με τους «ερυθρόλευκους» να... πετάνε τη σκούφια τους για την επιστροφή του Κωστούλα στο Λιμάνι. Όχι τίποτα άλλο, έλειψε αγωνιστικά ο μικρός και στον Μεντιλίμπαρ. Πλήρωσε ο Ολυμπιακός την απουσία του, καθώς δεν βρέθηκε παίκτης να προσφέρει όσα εκείνος.

Όλοι... ικανοποιημένοι στο σενάριο αυτό. Γι αυτό και οι Άγγλοι, διακριτικά το κοιτάνε, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης:

Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ 3-0: Της πήγαν όλα κόντρα

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αυτά μπορεί να αλλάξει

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα