Ολυμπιακός: Ζόρια για τον εξτρέμ – Τρέχει για να δηλώσει τον παίκτη στο Champions League. Ο «Agent Greek» αποκαλύπτει τα δεδομένα.

Θρίλερ με τον εξτρέμ, τι κάνει ο Ολυμπιακός – Η διορία για να τον δηλώσει στα προκριματικά

Δεξιά και αριστερά διαρρέεται πως ο Ολυμπιακός θα κάνει άμεσα μεταγραφή εξτρέμ. Είναι βασικό πως στη μεταγραφική αγορά, σε αυτό το μπίζνες γενικότερα ποτέ δε λες ποτέ. Ούτε για το χρονικό όριο, ούτε για τη βεβαιότητα ή μη μιας μεταγραφής.

Αυτό που πληροφορείται η στήλη «Agent Greek» στο e-sportime της Τρίτης, είναι πως ο Ολυμπιακός μέχρι σήμερα που μιλάμε 19 Ιουλίου, έχει ζόρια για την απόκτηση του εξτρέμ που τόσο απαραίτητος έχει τονιστεί πως θα είναι. Γενικότερα ο Πέδρο Μαρτίνς λαμβάνει πολλά ρίσκα, παίρνοντας πολλά πράγματα «πάνω» του και έχοντας μπροστά του πολλά στοιχήματα να κερδίσει.

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για τον εξτρέμ και οι δυσκολίες

Οι συζητήσεις δεν έχουν πάει καλά, ούτε για τον Λουκεμπάκιο, ούτε άλλες περιπτώσεις που έχουν ακουστεί φαίνεται να προχωρούν.

Μόνο για τον Εμπουκού της Ρεμς (φωτο) κρατείστε ανοιχτό το παράθυρο. Αλλά θα πρέπει ο Ολυμπιακός να ανεβάσει την προσφορά, να αυξήσει τα μπόνους, κάτι να κάνει για να ικανοποιηθούν οι Γάλλοι, που θέλουν να πάει η συμφωνία πάνω από τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ που είναι το limit που έχουν θέσει οι πρωταθλητές.

Το Sportime σας είχε ενημερώσει για την απίστευτη πρόταση για τον Εμπουκού από τη Μαρσέιγ το καλοκαίρι του 2021, με τη Ρεμς να αρνείται, δείγμα του πόσο πολύ πιστεύει τον παίκτη.

Μέσα σε όλα αυτά, θα πρέπει να τονιστεί βέβαια πως ο Ολυμπιακός είχε διορία 24 ώρες πριν το πρώτο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα, για να κάνει και αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα που έχει δηλώσει. Στο μεταξύ σας παραθέσαμε το απίθανο στοιχείο είναι ότι κάθε ομάδα από το Ισραήλ στα προκριματικά φέρνει απόλυση προπονητή!

Ταυτόχρονα, ο Μαρτίνς προβληματίζει ήδη για τον δεξιό μπακ, παίρνοντας στη ευρωπαϊκή λίστα τον Ανδρούτσο. Παράλληλα, κάτι τρέχει με Εμβιλά και Μαρτίνς με το παρασκήνιο να είναι έντονο όπως διαβάσατε από τη στήλη.

Έτσι, μπορεί να υπήρξε η πρόσφατη αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα με τον Ανδρούτσο λόγω τραυματισμού, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά το mentality του κόουτς. Αλλά φυσικά και το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάρει εξτρέμ. Προκειμένου να προλάβει να τον δηλώσει στον επόμενο γύρο.

Ζόρια…

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!