ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό! Θέλει παίκτες στον άξονα!

Ο Μαρτίνεθ ήρθε και ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό αλλά αυτό είναι το μεγάλο του θέμα!
Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό! Θέλει παίκτες στον άξονα!

Ανακοίνωσε λοιπόν τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ ο Ολυμπιακός. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για το νέο τεχνικό των «ερυθρολεύκων» μια και θα πρέπει να μοντάρει μια ομάδα που θα έχει στόχο να κάνει πέρα τους ανταγωνιστές της και να επιστρέψει στην κορυφή. Όχι εύκολο.

Το καλό για τον Ισπανό προπονητή που για πρώτη φορά βγαίνει εκτός χώρας είναι πως θα έχει την υποστήριξη του Αθλητικού Διευθυντή του συλλόγου Αντόνιο Κορδόν.

Ο Κορδόν μέχρι αποδείξεως του εναντίου θα είναι ακλόνητος στον Ολυμπιακό. Εκτός των άλλων έχει μαζί του και την αποθέωση που γνωρίζει από ανθρώπους του ποδοσφαίρου εκτός Ελλάδας.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού όπου σταθούν και όπου βρεθούν ακούν μόνο καλά λόγια για την επιλογή του Ισπανού Αθλητικού Διευθυντή και την πορεία του σε Βιγιαρεάλ, Μπέτις, Μονακό.

Δεν είναι μικρό πράγμα πως η εντυπωσιακή Βιγιαρεάλ θεωρείται δικό του δημιούργημα. Το κακό για τον Μαρτίνεθ είναι πως θα πρέπει να κάνει αρκετές μεταγραφές. Αυτός και ο Κορδόν, δηλαδή, κυρίως ο Κορδόν.

Το ακόμα χειρότερο πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται παίκτες στον άξονα του.

Οι παλιοί έλεγαν πως μια σπουδαία ομάδα χτίζεται από τερματοφύλακα, στόπερ, χαφ και επιθετικό. Να έχει δηλαδή από έναν ηγέτη, έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να στηριχθεί στη ραχοκοκαλιά της ομάδας.

Τώρα λοιπόν το ζήτημα για τον Ολυμπιακό είναι πως χρειάζεται σε αυτές τις θέσεις πλην αυτή του τερματοφύλακα, μίνιμουμ έναν παίκτη. Θέλει τουλάχιστον δυο στόπερ και δυο χαφ και έναν βαρβάτο επιθετικό.

Όλα αυτά δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για έναν προπονητή να ξεκινήσει την πορεία του. Βέβαια, ο Μαρτίνεθ για να έρθει θα έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις του.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό! Θέλει παίκτες στον άξονα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.