ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυτό είναι το πιο δύσκολο έργο του Κορδόν! Να βρει ο Ολυμπιακός δυο επιθετικούς

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να ψάχνει για δύο επιθετικούς και αυτή είναι η πιο δύσκολη εξίσωση που καλείται να λύσει ο Κορδόν
Αυτό είναι το πιο δύσκολο έργο του Κορδόν! Να βρει ο Ολυμπιακός δυο επιθετικούς

Η αποχώρηση του Μπακαμπού σίγουρα… κοστίζει και ο Ολυμπιακός βάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό σε ειδική συνθήκη. Και κοστοβόρα.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βρει βασικό 9άρι και τα βασικά 9άρια πληρώνονται. Ακριβά. Μπορεί να μην είναι τόσο ωραίο για τους υπόλοιπους παίκτες στις υπόλοιπες θέσεις αλλά αυτοί που βάζουν τα γκολ είναι εκείνοι που παίρνουν και το μεγαλύτερο μερίδιο της δόξας. Συνήθως.

Οι Πειραιώτες λοιπόν δε θα έχει πλέον τον Μπακαμπού μετά από μια εξαιρετική σεζόν που έκανε στη Super League 1.

Αυτή η εξέλιξη ωστόσο δημιουργεί όπως είναι φυσικό ιδιαιτερότητες για όλους τους επιθετικούς που διαθέτει στο ρόστερ. Τι θα γίνει, ποιες θα είναι οι εξελίξεις, πόσους επιθετικούς τελικά θα πάρει ο Ολυμπιακός;

Λόγο και ρόλο σε αυτό φυσικά και θα έχει ο νέος προπονητής. Ο Κορδόν θέλει να δώσει χώρο στο νέο τεχνικό για να αποφασίσει αρκετά πράγματα για το ρόστερ αλλά φυσικά θα του γίνουν οι ανάλογες και αντίστοιχες εισηγήσεις όπως έγιναν και σε αυτόν όταν ανέλαβε.

Για το θέμα του Ελ Αραμπί ενημερωθήκατε και χθες από το Sportime για το ποιο μπορεί να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή όλα είναι υπό συζήτηση.

Ο Μαροκινός πήρε ηγεμονικό συμβόλαιο αλλά δεν έκανε τη διαφορά τη σεζόν που έφυγε και υπήρχαν/υπάρχουν πολλές φωνές που ζητούν την αποχώρησή του.

Μετά την εξέλιξη με τον Μπακαμπού και ανάλογα με το τι θα γίνει με τον Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός μπορεί να βγει στην αγορά ακόμα και για την απόκτηση δύο επιθετικών.

Μπορεί και να μιλάμε για το πιο δύσκολο εγχείρημα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ένας οργανισμός και ένας νέος Αθλητικός Διευθυντής.

Ο Κορδόν μπορεί να έχει γνωριμίες και να είναι απόλυτα έμπειρος αλλά να φέρεις δυο 9άρια και μάλιστα ο ένας να είναι ο βασικός σου, πρέπει να είναι από τις πιο δύσκολες εξισώσεις σε ένα μεταγραφικό παζάρι.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.