ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυτούς θέλει ο Αντόνιο Κορδόν – Οι δύο προτεραιότητες που βάζει ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός και ο Αντόνιο Κορδόν έχουν ξεκάθαρους πλέον τους δύο στόχους.
Αυτούς θέλει ο Αντόνιο Κορδόν – Οι δύο προτεραιότητες που βάζει ο Ολυμπιακός!

Μετά την εκκίνηση της συνεργασίας με τον Αντόνιο Κορδόν, ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει και εξετάζει όσο πιο γρήγορα γίνεται το θέμα του προπονητή.

Συγκεκριμένα, ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Πειραιά βρίσκεται ήδη στην Ισπανία, για να βρει τον κατάλληλο.

Μέχρι στιγμής, δύο είναι οι περιπτώσεις που ξεχωρίζουν για τους «ερυθρόλευκους», είναι αυτές του Μαρθελίνο και του Ιραόλα, που ταιριάζουν τέλεια στο πρότζεκτ του Κορδόν.

Ωστόσο μόνο εύκολες δεν μπορούν να θεωρηθούν οι περιπτώσεις τους, αφού μιλάμε για προπονητές με πολύ πλούσιο βιογραφικό και προτάσεις στα χέρια τους.

Αρχικά ο Μαρθελίνο, έχει δεχτεί προτάσεις με πολλά εκατομμύρια από τα Εμιράτα αλλά και το Κατάρ, ωστόσο ο ίδιος προτιμάει να παραμείνει στη La Liga.

Από την άλλη μεριά ο Ιραόλα, αποχωρεί οριστικά από τη Βαγιεκάνο, ωστόσο ομάδες από την Αγγλία αλλά και η Βιγιαρεάλ τον παρακολουθούν.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.