Όπως αποκάλυψε το Sportime οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν κίνηση για ελεύθερη μεταγραφή και όχι δανεισμό του Βραζιλιάνου μέσου και δείχνει να βρίσκει την άκρη με την Λα Κορούνια

Η επιμονή του Ολυμπιακού για τον Γκιγιέρμε έδειχνε πολλά σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης. Και μόνο, που μετά από τόσο μεγάλο διάστημα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν κάνουν πίσω, σημαίνει πως ήταν έτοιμοι για όλα.

Και το όλα είχε να κάνει ακόμα και με αγορά του Βραζιλιάνου μέσου. Όπως αποκάλυψε το Sportime στην έντυπη έκδοση στο φύλλο της Τετάρτης (15/8) οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται, τελευταία, για την ελεύθερη μεταγραφή του Γκιγιέρμε.

Μάλιστα τα σενάρια αναφέρουν πως η πρόταση των Πειραιωτών είναι κοντά συα θέλω της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, που ζητάει 4 εκατ. ευρώ.

Ο Γκιγιέρμε, από την πλευρά του, έχει συμφωνήσει για 3ετές συμβόλαιο, όπου για κάθε έτος θα παίρνει ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ. Ο ίδιος αποτελεί και μοχλό πίεσης προς την ισπανική ομάδα.

Το καλό είναι πως και προετοιμασία έχει βγάλει, ενώ και προπονήσεις κάνει με την πρώτη ομάδα, οπότε θα είναι έτοιμος να μπει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Στην Ισπανία αναφέρουν πως πλέον τα πράγματα πάνε προς οριστική λύση μετά την πρόταση του Ολυμπιακού για αγορά του Γκιγιέρμε και όχι για δανεισμό, όπως ήταν η αρχική (1 εκατ. ευρώ ενοίκιο και 2 εκατ. ευρώ οψιόν αγοράς).

Υπάρχουν σενάρια που αναφέρουν πως το θέμα αναμένεται να έχει κλείσει έως την Πέμπτη το βράδυ και ο παίκτης να είναι στην Αθήνα την Παρασκευή.

Βέβαια όλα αυτά δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν μέχρι να πει κι επίσημα το ναι η Λα Κορούνια. Έχει δείξει σκληρή στάση, όλο αυτό το διάστημα, αλλάζοντας συνεχώς τις απαιτήσεις της. Αν και αυτή την φορά δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, τότε ο Γκιγιέρμε θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.