Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει το πλάνο του για την ενδεκάδα με βάση την ανάλυση του αντιπάλου και την κατάσταση των παικτών.

Ο Ολυμπιακός πάει για να διασφαλίσει την πρόκριση κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει έτοιμο το πλάνο της ενδεκάδας.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει το πλάνο του για την ενδεκάδα με βάση την ανάλυση του αντιπάλου και την κατάσταση των παικτών.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ολυμπιακός: Η διαχείριση είναι το ζητούμενο γιατί την Κυριακή έρχεται το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Και σε αυτό οι Πειραιώτες θα πάνε ουσιαστικά με μία προπόνηση, στο Ρέντη, αυτή του Σαββάτου.

Την Παρασκευή η προπόνηση θα διεξαχθεί σε γήπεδο στην Φρανκφούρτη και μετά θα φύγει η αποστολή για την Αθήνα.

Με το μυαλό και στο ντέρμπι της Κυριακής, αλλά και στο γεγονός πως υπάρχουν παίκτες που παρουσιάζονται κουρασμένοι, αναμένεται να κάνει μερικές αλλαγές.

Μπορεί να μην θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του στην πρωινή προπόνηση στο Ρέντη, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως θα χρησιμοποιήσει τον σχηματισμό 4-3-3.

θα υπάρξουν και λίγες αλλαγές σε πρόσωπα. Αν μπορούσε ο Μαρτίνς θα έβαζε τους ίδιους έπαιξαν και στα Γιάννενα. Με μοναδικές αλλαγές αυτές των Εμβιλά, Ελ Αραμπί.

Γιατί και οι δύο θα είναι στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης με την Άιντραχτ. Έτσι μια πιθανή ενδεκάδα, θα είναι η εξής: Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκούρου, Ελ Αραμπί.

Θέση διεκδικεί και ο Ανδρούτσος. Ο οποίος παρουσιάζεται με πολλές πιθανότητες ν α παίξει αντί του Λαλά. Έχοντας ειδικό ρόλο πάνω στον Κόστιτς, που είναι ο Νο1 κίνδυνος των Γερμανών.

Επίσης δεν είναι σίγουρο πως θα μείνουν στον πάγκο οι Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά. Δηλαδή σίγουρα θα μείνει εκτός ένας από τους δύο.

Ο Μαρτίνς τελευταία, στα ευρωπαϊκά παιχνίδια συνηθίζει να κάνει εκπλήξεις. Οπότε σε κάθε περίπτωση η ενδεκάδα θα ξεκαθαρίσει το μεσημέρι στο ξενοδοχείο. Στην τελευταία ανάλυση που θα γίνει από τον Πορτογάλο τεχνικό και τους συνεργάτες του.