ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απίστευτο! Τόσες μεταγραφές πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός και είναι πολλές

Δεν το πιστεύει ούτε ο Κορδόν! Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει τόσες μεταγραφές και είναι πολλές
Απίστευτο! Τόσες μεταγραφές πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός και είναι πολλές

Εν αναμονή του νέου προπονητή βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που σιγά σιγά μπαίνει στην ημερήσια διάταξη και το θέμα των μεταγραφών.

Τα έχει βάλει κάτω και ο Αντόνιο Κορδόν και η αλήθεια είναι πως έχει εντυπωσιαστεί από το πόσες μεταγραφές θέλει ο Ολυμπιακός. Τώρα θετικά ή αρνητικά θα σας γελάσει η στήλη.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν ήδη στην αγορά τουλάχιστον 10 ποδοσφαιριστές. Ναι, ναι μην εκπλήσσεστε. Και λίγους λέμε, απλά η αναφορά γίνεται για αυτούς που πρέπει να έρθουν και σίγουρα και σχετικά άμεσα.

Η μοναδική θέση που ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι καλυμμένος είναι αυτή του τερματοφύλακα με Πασχαλάκη και Τζολάκη. Εκτός βέβαια και εκεί αν εγείρει απαιτήσεις ο Τζολάκης προκειμένου να παίζει περισσότερο και φυσικά αν επιζητεί κάτι τέτοιο, θα το βρει σε άλλον σύλλογο. Προς το παρόν δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός θέλει δεξιό μπακ, μια και με Ανδρούτσο δεν βρίσκεται άκρη ακόμα, αριστερό μπακ μια και ο Ρέαμπτσιουκ είναι προς μεταγραφή, δύο στόπερ, δύο χαφ, δύο εξτρέμ και το πιο πιθανό δύο επιθετικούς.

Να οι 10, χωρίς να υπολογίζονται τυχόν άλλες ανάγκες που μπορεί να προκύψουν ανάλογα με τις θέσεις. Φυσικά και μπορούν να αλλάξουν διάφορα χωροταξικά αλλά θα πρέπει να υπολογιστεί ακόμα και η πιθανότητα να υπάρξουν κι άλλες αριθμητικά προσθήκες και αλλού.

Δε θα πρέπει π.χ. να αποκλειστεί να έρθει πρόταση για κάποιον ποδοσφαιριστή και να χρειαστεί να γίνει συν μία μεταγραφή σε θέση που αυτήν την στιγμή δεν υπολογίζεται.

Με λίγα λόγια, όταν ο Κορδόν ξεμπερδέψει με το θέμα του προπονητή που τον ταλαιπώρησε αρκετά θα πρέπει να τα βάλει κάτω για να έρθουν παίκτες και θα είναι και πολλοί.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.