Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο Ηράκλειο της Κρήτης, λίγο μετά τις 19:00 το βράδυ του Σαββάτου (20/10), γνωρίζοντας την αποθέωση στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» από οπαδούς της ομάδας εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει το «παρών» στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», το βράδυ της Κυριακής (21/10, 20:30),...

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο Ηράκλειο της Κρήτης, λίγο μετά τις 19:00 το βράδυ του Σαββάτου (20/10), γνωρίζοντας την αποθέωση στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» από οπαδούς της ομάδας εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει το «παρών» στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», το βράδυ της Κυριακής (21/10, 20:30), αλλά φρόντισε μία ημέρα νωρίτερα να υποδεχθεί τα μέλη της αποστολής του ποδοσφαιρικού τμήματος κατά την άφιξη των Πειραιωτών στο Ηράκλειο της Κρήτης και να τα συνοδεύσει μέχρι το ξενοδοχείο όπου κατέλυσαν οι «ερυθρόλευκοι», βγάζοντας πάμπολλες αναμνηστικές φωτογραφίες!

Τα συνθήματα «Θρύλε η Κρήτη, το δεύτερό σου σπίτι», «Ολυμπιακός, Ολυμπιακός», και «Θρύλε γερά, γερά, Πρωτάθλημα ξανά», δόνησαν την ατμόσφαιρα στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», όπου οπαδοί του Ολυμπιακού ετοίμασαν μία θερμή υποδοχή στον Πέδρο Μαρτίνς, τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου, που συνόδεψαν την αποστολή στην Κρήτη.

Φωτογραφικά καρέ από την άφιξη του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο: