Ο διεθνής εξτρέμ αποτελεί ιδανικό… πρότζεκτ για τους «ερυθρόλευκους», που πιέζουν για την υπογραφή του

Για ακόμα μια φορά τη φετινή σεζόν, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Το γκολ που έστειλε την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα και έχει γίνει θέμα συζήτησης ακόμα και σε ΜΜΕ του εξωτερικού.

Τι θα γίνει όμως με τον 31χρονο άσο και που θα συνεχίσει την καριέρα του; Ερώτημα που ο περισσότερος κόσμος έχει στα χείλη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sportime.gr, το πρέσινγκ του Ολυμπιακού προς τον Χριστοδουλόπουλο είναι σοβαρό και –τηρουμένων των αναλογιών- αρκετά πιεστικό. Στην πλευρά του παίκτη έχει μεταφερθεί πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι και διατεθειμένοι να καλύψουν τα «θέλω» του. Δηλαδή, τουλάχιστον διετές συμβόλαιο με 500.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές.

Από τον Ολυμπιακό, αυτές οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται, εξάλλου δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που έβγαινε από την ομάδα του Πειραιά πως συζήτηση για παίκτες θα γίνει μετά το τέλος της σεζόν.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως το θέμα είναι σοβαρό και απόλυτα υπαρκτό. Από την άλλη πλευρά, θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρξει νέα επαφή του παίκτη με την ΑΕΚ προκειμένου να… γυρίσει το κλίμα που σίγουρα δεν είναι καλό όσον αφορά την παραμονή του. Τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Το χειροκρότημα του κόσμου στον Χριστοδουλόπουλο ακόμα και όταν σηκώθηκε για προθέρμανση στο ματς με την ΑΕΛ και φυσικά η αποθέωση που γνώρισε μετά τον αγώνα είναι καταστάσεις που μετρούν.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και… άμεσες.