Ο Γιουνές Μπελχαντά είναι ψηλά στην λίστα που έχει ο Ολυμπιακός με τις επαφές να είναι προχωρημένες και να αναμένονται εξελίξεις.

Ο Γιουνές Μπελχαντά είναι ψηλά στην λίστα που έχει ο Ολυμπιακός με τις επαφές να είναι προχωρημένες και να αναμένονται εξελίξεις. Ήταν ένα από τα δυνατά ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, μόλις έμεινε ελεύθερος από την Γαλατασαράι. Και ο Ολυμπιακός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, όταν ενημερώθηκε για τον Μπελχαντά. Με τις επαφές να είναι σε προχωρημένο...

Ο Γιουνές Μπελχαντά είναι ψηλά στην λίστα που έχει ο Ολυμπιακός με τις επαφές να είναι προχωρημένες και να αναμένονται εξελίξεις.

Ήταν ένα από τα δυνατά ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, μόλις έμεινε ελεύθερος από την Γαλατασαράι. Και ο Ολυμπιακός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, όταν ενημερώθηκε για τον Μπελχαντά. Με τις επαφές να είναι σε προχωρημένο στάδιο. Σε τέτοιο βαθμό που αναμένονται εξελίξεις!

Στην Τουρκία αναφέρουν πλέον πως ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα για την απόκτηση του 31χρονου ζογκλέρ.

Και θα πρόκειται για μεταγραφική βόμβα, αν τελικά γίνει. Δεν είναι και λίγο πράγμα να μπορεί ο Ολυμπιακός να δελεάζει παίκτες τέτοιου βεληνεκούς.

Σε τέτοιο βαθμό που να γίνεται λόγο για επαφές που έχουν προχωρήσει. Δηλαδή Ολυμπιακός και Μπελχαντά έχουν περάσει από το επίπεδο των απλών συζητήσεων.

Κάτι που σημαίνει πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να ολοκληρωθεί το θέμα.

Δύσκολη υπόθεση – Στο κόλπο ο Ελ Αραμπί

Βέβαια σε μια τέτοια υπόθεση κανείς δεν βάζει το χέρι του στην φωτιά. Αλλά είναι δεδομένο πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τρέξουν τις εξελίξεις.

Θέλουν να προλάβουν τους άλλους μνηστήρες. Και για τον λόγο αυτό κάνουν τις κινήσεις τους.

Μάλιστα ο Μπελχαντά φέρεται να έχει μιλήσει ήδη με τον Ελ Αραμπί. Ακούγοντας λόγια για την Ελλάδα, αλλά και το πόσο μεγάλος είναι ο Ολυμπιακός, που βοηθούν!

Οι δύο συμπαίκτες στην Εθνική του Μαρόκου, είναι και καλοί φίλοι. Οπότε καταλαβαίνει κανείς την σημασία που μπορούν να έχουν οι κουβέντες του Ελ Αραμπί.

Ο Μπελχαντά αποφασίζει…

Ωστόσο η τελική απόφαση είναι το Μπελχαντά. Που στην παρούσα φάση ζυγίζει τις καταστάσεις.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός τον έχει πλησιάσει με θέρμη. Τέτοια που δεν έχει κάνει άλλη ομάδα. Ακόμα τουλάχιστον.

Σίγουρα όλα είναι ανοικτά και πρόκειται για μια δύσκολη μεταγραφική υπόθεση. Γιατί ο 31χρονος μεσοεπιθετικός δεν πάρει έτσι απλά την απόφαση του.

Ζητάει ένα καλό συμβόλαιο. Που μπορεί να είναι και το τελευταίο του. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας φέρεται να έχουν ρίξει στο τραπέζι τριετές συμβόλαιο. Που με τα μπόνους μπορεί να ξεπερνάει και τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Φυσικά πέραν από αυτό, υπάρχουν και οι συνθήκες του να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και να κατακτά πρωταθλήματα, αλλά και κύπελλα.

https://www.youtube.com/watch?v=wvEqLgpKS8Y