Μπρούμα

Δύσκολο το μέλλον του Μπρούμα στον Ολυμπιακό...

Ένα θέμα το οποίο έχει απασχολήσει τον Ολυμπιακό, είναι αυτό του Μπρούμα.

Ο Μπρούμα αγωνίστηκε ως δανεικός στους «ερυθρόλευκους» από την Αϊντχόφεν, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, ύψους όμως 6.5 εκατομμύρια ευρώ. Ένα μεγάλο ποσό για τους Πειραιώτες, αλλά και για την αξία του Πορτογάλου.

Δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων στην ομάδα με τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μπόρεσε να κάνει καλά ματς στο δεύτερο γύρο της Super League 1, αλλά και στα πλέι οφ, όμως μέχρι εκεί.

Σε μεγάλα ματς δεν κατάφερε να φανεί και να πάρει ο Ολυμπιακός βοήθειες, όπως σε αυτό του τελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Σε λίγες ημέρες θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν την οριστική απόφασή τους, αναφορικά με το μέλλον του Πορτογάλου εξτρέμ.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοπό να πληρώσει 6.5 εκατομμύρια ευρώ στους Ολλανδούς για να τον κάνουν δικό τους. Από εκεί και πέρα και η Αϊντχόφεν δύσκολα θα πάρει την απόφαση να τον κρατήσει. Η πλευρά του παίκτη υποστηρίζει πως υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από τη Γερμανία και θα τον ενδιέφερε η προοπτική αυτή, να επιστρέψει στην Bundesliga.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποφασίσει ότι δεν θα ασχοληθούν με τον παίκτη στο ποσό των 6.5 εκατομμυρίων ευρώ. Η αλήθεια είναι πως αν δεν πέσει αρκετά η Αϊντχόφεν, δεν θα ασχοληθούν καθόλου. Στην προκειμένη περίπτωση η μόνη εξέλιξη που μπορεί να αλλάξει την απόφαση του Ολυμπιακού, είναι μία ενδεχόμενη ανανέωση δανεισμού.

Αλλά στο τραπέζι τώρα δεν έχει υπάρξει αυτή η προοπτική…

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον θέλει τον Μπρούμα στην ομάδα για τη νέα σεζόν, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν πειστεί και στο Ρέντη τονίζουν πως δύσκολα θα επιστρέψει εκεί…