ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δε σταματάει να το «παλεύει» ο Αντόνιο Κορδόν – Ξεκάθαρος ο στόχος του για προπονητή!

Ο Αντόνιο Κορδόν θέλει να επιλέξει προπονητή από το πάνω… ράφι για τον Ολυμπιακό.
Δε σταματάει να το «παλεύει» ο Αντόνιο Κορδόν – Ξεκάθαρος ο στόχος του για προπονητή!

Ο Ολυμπιακός και ο Αντόνιο Κορδόν συνεχίζουν να ψάχνουν τον άνθρωπο που θα οδηγήσει στο… χτίσιμο της νέας ομάδας.

Η υπόθεση έχει πάρει παράταση και ο στόχος του Ισπανού τεχνικού διευθυντή είναι ένας. Ο προπονητής που θα επιλέξει να είναι από το πάνω… ράφι.

Ο Κορδόν έχει δημιουργήσει μία λίστα που αποτελεί τις πρώτες του επιλογές, που όπως σας έχουμε ενημερώσει σε αυτή βρίσκεται ο Μπορδαλάς, ο Ιραόλα και ο Καγιέχα.

Αυτοί λοιπόν έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη του Αντόνιο Κορδόν και γι’ αυτό άλλωστε επιμένει και δεν έχει πάει και κάποια άλλη λύση.

Και οι τρεις φυσικά έχουν και άλλες προτάσεις, ωστόσο ο ίδιος μπορεί να θεωρεί ότι θα παρουσιάσει ένα πολύ ενδιαφέρον… πακέτο για να τους προσεγγίσει και να αποσπάσει μία θετική απάντηση.

Αρχικά ο Μπορδαλάς, έχει όπως φαίνεται ήδη προσεγγιστεί για να παραμείνει στη Χετάφε, ωστόσο έχει ζητήσει το χρόνο του.

Ο Ιραόλα, έχει ακουστεί τόσο για την Ισπανία αλλά και τη Μαρσέιγ, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Τέλος, πάμε στον Καγιέχα, ο οποίος έχει ακόμα υποχρεώσεις με τη Λεβάντε, αφού προσπαθεί να την ανεβάσει στη La Liga και έτσι θα αργήσει ακόμα περισσότερο η περίπτωση του.

Φυσικά δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο, να υπάρχει και άλλος προπονητής με τον οποίο γίνεται συζήτηση, αν το όνομα του να μην έχει βγει στην επιφάνεια ακόμα.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.