ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν έχει κέφια ο Πεπ Μπιέλ – Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός!

Ο Πεπ Μπιέλ και φέτος προβληματίζει και ο Ολυμπιακός έχει πάρει τις αποφάσεις του και δεν αλλάζουν.
Δεν έχει κέφια ο Πεπ Μπιέλ – Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός!

Μία πολύ μέτρια πορεία είχε ο Ολυμπιακός πέρσι, με τον Πεπ Μπιέλ σίγουρα να ξεχωρίζει, όσον αφορά τους αριθμούς του. 48 ματς/16 γκολ/7 ασίστ!

Και όμως ο Ισπανός γκρίνιαζε λόγω της θέσης. Είναι κυρίως 9,5άρι την ίδια στιγμή που σχεδόν πάντα έπαιζε εξτρέμ.

Μολονότι ομόγλωσσος με τον Μίτσελ δεν είχαν και τις καλύτερες των σχέσεων. Αφήστε που πιάστηκε σε 1-2 περιπτώσεις «offside» εκτός γηπέδων.

Ο Ολυμπιακός πληρώνει ένα σκασμό για χάρη του μια και το deal με την Κοπεγχάγη ξεπέρασε τα 5 μύρια. Την ίδια ώρα που η εξέδρα δεν λες πως έχει «κολλήσει» με το στιλάκι του. Ποδοσφαιρικά και ως προσωπικότητα.

Φέτος στον δεύτερο κύκλο της σχέσης τους δεν έχει αλλάξει κάτι συνταρακτικά. Μολονότι στην άκρη του πάγκου κάθεται ξανά συμπατριώτης του, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Καίτοι δεν απουσιάζει κάτι από την καθημερινότητα του και την στήριξη του club. Ο Πεπ Μπιέλ, όμως, εκεί. Άκεφος. Δίχως την ανάλογη αποτελεσματικότητα και στα φιλικά (σ.σ.: ασχέτως των ασίστ).

Χωρίς κίνητρο στις προπονήσεις μια και τα GPS «μιλάνε» από μόνα τους. Στα 27 του δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. «Κοστίζει» αρκετά εξάλλου.

Η ομάδα της Super League 1 πλέον το ΄χει πάρει απόφαση. Σε περίπτωση πρότασης που καλύπτει το περυσινό άνοιγμα, ο κύριος Μπιέλ μπορεί να πηγαίνει.

Δεν ξέρουμε αν φταίει η θέση, η «χημεία» του με το club, ο ίδιος του ο εαυτός, αλλά τα μισόλογα στην περίπτωσή του δεν χωράνε.

«Ή παίζει και κάνει τη διαφορά ή φέρνει πρόταση και αποχωρεί…», έμμεσα η θέση του Ολυμπιακού τόσο στον ίδιο όσο και τους εκπροσώπους του. Αυτά μέχρι νεοτέρας…

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…