Ο Σενεγαλέζος στόπερ βρίσκεται στο μεταγραφικό «ραντάρ» ξένων ομάδων, αλλά ο Ολυμπιακός θα ενδώσει μόνο με μία προσφορά άνω των 10.000.000 ευρώ.

Τις τελευταίες ώρες προέκυψε πληροφορία πως ο Ολυμπιακός αρνήθηκε πρόταση από το Αννόβερο, ύψους 6.000.000 ευρώ, για την παραχώρηση του Παπ Αμπού Σισέ.

Οι «ερυθρόλευκοι» προφανώς και αρνήθηκαν, καθώς ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός κοστολογείται άνω των 10.000.000 ευρώ. Και υπάρχει η διάχυτη πεποίθηση πως αυτό το ποσό θα αυξηθεί μετά τη δεύτερη σεζόν του 23χρονου στόπερ στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός έχει ποντάρει πολλά στο πρότζεκτ του Σισέ, το οποίο κόστισε στο σύλλογο ελάχιστα χρήματα το περασμένο καλοκαίρι. Ο Τάκης Λεμονής είναι ο προπονητής που έδωσε την ευκαιρία της καθιέρωσης στον Σενεγαλέζο, ο οποίος αποτέλεσε μία από τις λιγοστές ευχάριστες εκπλήξεις, στην περυσινή, κακή, σεζόν της ομάδας.

Η ουσία είναι πως οι Πειραιώτες δεν συζητούν καν σε αυτά τα ποσά και μόνο αν έρθει μία πρόταση στα στάνταρ που έχουν θέσει θα καθίσουν στο τραπέζι για τις διαπραγματεύσεις. Η τιμή εκκίνησης, σε αυτήν την υπόθεση, πρέπει να έχει διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων ευρώ.