ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχει ανησυχία για Γουίλιαν Αράο

Μια μικρή αναστάτωση δημιουργήθηκε με το θέμα του Γουίλιαν Αράο και τα δημοσιεύματα των βραζιλιάνικων ΜΜΕ, πως υπάρχει πρόβλημα. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε πως η πλευρά του 26χρονου αμυντικού μέσου ζητάει κάποιες εγγυήσεις για να διασφαλίσει πως θα πάρει κανονικά τα χρήματα. Επίσης έγινε λόγος για μικρότερο μισθό, από αυτό που παίρνει στην Φλαμένγκο και πως...

Μια μικρή αναστάτωση δημιουργήθηκε με το θέμα του Γουίλιαν Αράο και τα δημοσιεύματα των βραζιλιάνικων ΜΜΕ, πως υπάρχει πρόβλημα.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε πως η πλευρά του 26χρονου αμυντικού μέσου ζητάει κάποιες εγγυήσεις για να διασφαλίσει πως θα πάρει κανονικά τα χρήματα. Επίσης έγινε λόγος για μικρότερο μισθό, από αυτό που παίρνει στην Φλαμένγκο και πως τα υπόλοιπα χρήματα διαιρούνται σε προμήθειες και κάποια μπόνους.

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχει κάποια ανησυχία από πλευράς Ολυμπιακού. Το θέμα βαδίζει θετικά με τον παίκτη να αναμένεται να είναι στην Ελλάδα έως την Παρασκευή.

Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι γνωστό πως οι μάνατζερ κάνουν κάποια κόλπα για να έχουν μεγαλύτερο οικονομικό όφελος.

Η αλήθεια είναι πως σε μεταγραφές Βραζιλιάνων παικτών οι μάνατζερ προσπαθούν τελευταία στιγμή να βάλουν και άλλους οικονομικούς όρους.

Πάντως οι Πειραιώτες, έχουν συμφωνήσει με την Φλαμένγκο, ενώ και ο Γουίλιαν Αράο έχει πει το ναι και περιμένει πως και πως να φτιάξει τις βαλίτσες του και να κάνει το ταξίδι του για την Αθήνα.

«Τελείωσε του Γουίλιαν Αράο στον Ολυμπιακό»

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

ΣΧΟΛΙΑ