Για μία ακόμα χρονιά, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενίσχυσε το κοινωνικό έργο αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσφέρει αδιάκοπα όλο τον χρόνο, σε εκείνους που βρίσκονται σε ανάγκη, και για ένα ακόμα Πάσχα είναι δίπλα στους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια.

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (2/4), ο Ολυμπιακός ήταν ξανά παρών, στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας, για να συνεισφέρει στα συσσίτια, τα οποία απλόχερα προσφέρονται στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι καθημερινά δοκιμάζονται.

Ο Λεονάρντο Κούτρης, καθώς και ο Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δομένικος Μασούλας, επισκέφθηκαν το Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας, εκεί όπου τους υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Αλέξιος, που έδωσε την ευχή του στον κόσμο και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι ήταν σήμερα εκεί, προκειμένου να παραλάβουν αγαθά, τα οποία διανέμει η Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας, με την αρωγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία ενισχύει διαρκώς το φιλανθρωπικό έργο αγάπης, της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας.

Ο Λεονάρντο Κούτρης ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι και εγώ εδώ σήμερα και μπορώ να προσφέρω και να βοηθήσω τους συνανθρώπους μας, ειδικά αυτές τις Άγιες Ημέρες. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός και ο κ. Μαρινάκης, όλο αυτό τον καιρό έχει βοηθήσει τα μέγιστα σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας και του Πειραιά και θα συνεχίσει να το κάνει. Ο κ. Μαρινάκης έδειξε με αυτήν την πράξη του, ειδικά αυτές τις Άγιες Ημέρες, ότι είναι πολύ σημαντικό στους συνάνθρωπούς μας που βρίσκονται σε ανάγκη, να τους παρέχονται οι πρώτες ύλες για να περάσουν ένα όμορφο Πάσχα».

Ο Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δομένικος Μασούλας, τόνισε: «Θα ήθελα να μεταφέρω τις ευχές του ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για καλή Ανάσταση και για να μπορέσουμε κάποια στιγμή όλοι μαζί να βγούμε από αυτή την κρίση η οποία μας μαστίζει τα τελευταία χρόνια. Το έργο του Σεβασμιότατου κ. Αλέξιου και της Μητρόπολης Νίκαιας είναι αξιοθαύμαστο. Είναι τιμή για εμάς και λόγω της βούλησης του κ. Μαρινάκη, να συνδράμουμε σε αυτό το έργο όλο τον χρόνο, όπως βεβαίως και αυτές τις Άγιες Ημέρες. Να είστε καλά, καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά σε όλους».