ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Μπεν Αρφά»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Γαλλία, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τον 31χρονο μέσο της Παρί Σεν Ζερμέν
«Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Μπεν Αρφά»

Αγωνιστή δράση μπορεί να μην έχουμε αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, όμως μεταγραφικές… ζυμώσεις γίνονται συνεχώς και καθημερινά προκύπτει ένα νέο ενδιαφέρον για κάποιο ποδοσφαιριστή, όπως τώρα με τον Ολυμπιακό και τον Μπεν Αρφά.

Όμως στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για κάτι που έχουμε δει και στο παρελθόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γαλλία ο Ολυμπιακός εξετάζει ξανά την περίπτωση να αποκτήσει τον Χατέμ Μπεν Αρφά. Αυτό αναφέρει το δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας «Foot-Sur7», τονίζοντας ότι ο Γάλλος μέσος θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν και μεταξύ των «μνηστήρων» είναι και ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Μπεν Αρφά θα φύγει σίγουρα από την Παρί και θα έχει πολλές προσφορές. Τον κοιτάζουν πολλοί σύλλογοι από το αμερικανικό επαγγελματικό πρωτάθλημα (MLS) και κυρίως ο Ολυμπιακός. Απομένει να δούμε αν ενδιαφέρεται να γυρίσει στη Λιόν».

Να θυμίσουμε βέβαια, ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ασχοληθεί με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή και τον Ιανουάριο, αλλά η περίπτωσή του, τελικά, δεν προχώρησε.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.