ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίθεση στο Ολυμπιακό για τα στριπτιτζάδικα έκανε ο Χάμες Ροντρίγκες!

Απασφάλισε ο Χάμες Ροντρίγκες που μίλησε για τα όσα είχε γράψει η Θύρα 7 και τον είχε κατηγορήσει.
Επίθεση στο Ολυμπιακό για τα στριπτιτζάδικα έκανε ο Χάμες Ροντρίγκες!

Ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι έκανε μία πολύ σπουδαία μεταγραφή, φέρνοντας στην Ελλάδα και τη Super League 1, τον Χάμες Ροντρίγκες.

Τα πράγματα δεν πήγαν όμως όσο καλά θα ήθελαν και οι δύο πλευρές, με τον Κολομβιανό να αποχωρεί λύνοντας το συμβόλαιο του.

Μάλιστα, ο τρόπος που έφυγε δεν ήταν ο καλύτερος, αφου οι οργανωμένοι της ομάδας του είχαν κάνει… επίθεση, τονίζοντας ότι ξενυχτούσε και πήγαινε σε στριπτιτζάδικα.

Ενώ ο ίδιος κατονόμασε και ανθρώπους από του Ολυμπιακού που ανέφεραν τις ίδιες φήμες, σύμφωνα με τον ίδιο.

Για όλα αυτά μίλησε ο Χάμες Ροντρίγκες, στο περιοδικό «Semana», δίνοντας τη δική του οπτική γωνία.

«Δεν πήγα ποτέ σε τέτοια μέρη. Και αν είχα πάει, γιατί να το πει έτσι; Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ο κάθε άνθρωπος και ο κάθε άνδρας μπορεί να πάει σε τέτοια μαγαζιά. Δεν σου λέω ότι δεν έχω πάει ποτέ, γιατί έχω πάει. Αλλά στην Ελλάδα δεν πήγα», ξεκαθάρισε αρχικά.

Δηλαδή αυτό που έγινε στην Ελλάδα ήταν ένα ψέμα;

«Ναι. Κάποιοι άνθρωποι που είχαν τη δύναμη συνωμότησαν εναντίον μου».

Τι άνθρωποι;

«Από τον σύλλογο. Είπαν ότι πήγαινα σε αυτά τα μέρη και ήταν όλα ένα ψέμα».

Μα ποιος; Οι παίκτες, ο προπονητής;

«Λοιπόν, από τη διοίκηση. Νομίζω ότι το έκαναν και έχουν μιλήσει με ανθρώπους για να με διώξουν. Αλλά δεν πήγα ποτέ σε εκείνα τα μέρη.

Είναι περίεργο γιατί τα πήγαινες υπέροχα, σωστά;

«Ναι, τα πήγαινα καλά, έκανα καλή σεζόν, και σωματικά ήμουν καλά. Όταν δεν εκτιμούν αυτό που έχω κάνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς, είμαι ένα αρκετά ξεκάθαρο άτομο, με αρχές. Όταν δεν εκτιμούν τη δουλειά που έχω κάνει, νιώθω άβολα. Δεν μου άρεσε. Στο τέλος αποφασίσαμε να λύσουμε το συμβόλαιο».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

?>