Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός

Τρομερή η ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι από νωρίς...

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Μπορεί ο αγώνας που έχει ο Ολυμπιακός με τον Ερυθρό Αστέρα να είναι στις 22:00, αλλά οι οπαδοί έχουν αρχίσει από νωρίς. Όπως είχε γίνει γνωστό και με επίσημη ενημέρωση, θα υπήρχε κοινό σημείο συνάντησης.

Έτσι ώστε να κατευθυνθούν όλοι μαζί οι οπαδοί προς το γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα.

Στο σημείο συνάντησης φάνηκε ότι το πάρτι στο Βελιγράδι έχει αρχίσει από νωρίς! Οι οπαδοί τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Ερυθρού Αστέρα φώναζαν μαζί συνθήματα. Δείχνοντας από νωρίς την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει και στο «Μαρακανά» την ώρα της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Πάνω από 3.000 οπαδοί στο «Μαρακανά», με πορεία στο γήπεδο

Θυμίζουμε ότι στο Βελιγράδι είναι πάνω από 3.000 οπαδοί του Ολυμπιακού, για την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός!

Εκ των οποίων μία μεγάλη μάζα πρόκειται να κάτσει στην ίδια κερκίδα με τους οργανωμένους του Ερυθρού Αστέρα.

Κάτι το οποίο δεν θα συμβεί για πρώτη φορά, αφού έχουν συνυπάρξει ξανά οι δύο πλευρές σε κοινή κερκίδα σε επίσημο αγώνα μπάσκετ. Τόσο στο Βελιγράδι, όσο και στο ΣΕΦ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!