Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός

Ανακοίνωση των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα ενόψει του ματς στο «Μαρακανά»...

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση προς τον κόσμο που θα δώσει το «παρών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οπαδών της ομάδας του Βελιγραδίου για το ματς Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός:

«Είναι μία μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας αυτό το παιχνίδι και θα πρέπει να καταλάβουν όλοι όσοι βρεθούν στο γήπεδο τη σημασία αυτού του ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Άρχισε το πάρτι (pics+vid)

Είναι φυσιολογικό ο καθένας να θέλει να κερδίσει η ομάδα του και δεν υπάρχει πρόβλημα λέγοντας το αυτό ούτε από εμάς, ούτε από τους αδελφούς μας. Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στον κόσμο που θα είναι στο γήπεδο. Όλοι θέλουν να δουν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο αδελφικές ομάδες. Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος θα παρακολουθήσει αυτό το ματς και ανάμεσα τους και οι εχθροί μας.

Είναι απαραίτητο σήμερα να διατηρηθεί η φιλία που ξεκίνησε πριν 33 χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε πως δεν μετράνε μόνο τα χρήματα και τα υλικά αγαθά. Οι οπαδοί μας που θα κάθονται κοντά στα αδέλφια μας θα πρέπει να ξέρουν πως δεν ενοχλούμε τους αδελφούς μας. Φωνάζετε για την ομάδα σας και μόνο.

Να τιμήσουμε τον Ολυμπιακό πριν την έναρξη της αναμέτρηση και να χειροκροτήσουμε τους ποδοσφαιριστές του όταν θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στέλνουμε ένα ζεστό χειροκρότημα για τις δύο ομάδες. Είμαστε ευτυχισμένοι για την ομάδα και δεν ενοχλούμε τους αδελφούς μας», ανέφερε η ανακοίνωση των Σέρβων.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram