ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Φιλέτο» και το πιο γερό χαρτί

Με συνοπτικές διαδικασίες, ο Ολυμπιακός βρήκε τηλεοπτική «στέγη», αποτελώντας το απόλυτο brand name του ελληνικού Πρωταθλήματος.
«Φιλέτο» και το πιο γερό χαρτί

Ήταν αναμενόμενο. Είναι, πλέον, επίσημο. Χωρίς χρονοτριβή, ο Ολυμπιακός υπέγραψε νέα σύμβαση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας.

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας δεν θα είχε πρόβλημα να βρει τηλεοπτική «στέγη» μετά τη διάλυση της κεντρικής διαχείρισης των δικαιωμάτων στη Super League εν όψει νέας αγωνιστικής περιόδου και η συμφωνία του με τα κανάλια Novasports ανακοινώθηκε πριν καν λήξει η τρέχουσα σεζόν.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία των «ερυθρόλευκων» και του συνδρομητικού καναλιού είναι για παραπάνω από ένα χρόνο.

Ο Ολυμπιακός αποτελεί ποδοσφαιρικό «φιλέτο» και θα έχει και στο νέο Πρωτάθλημα το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ελληνική αγορά, καθώς η συμφωνία υπολογίζεται στα 6 με 7.000.000 ευρώ. Η Nova δεν θα μεταφέρει εικόνα μόνο από τους αγώνες της ομάδας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στη Super League, αλλά στη συμφωνία περιλαμβάνονται τόσο οι εντός έδρας προκριματικοί των ευρωπαϊκών διοργανώσεων όσο και οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας εντός και εκτός Ελλάδας.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.