Γαβαλάς

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, έκανε σχόλιο για το τέλος του Ραφίνια...

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Νίκος Γαβαλάς για τη λύση συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Ραφίνια.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, έγραψε στα social media για το τέλος του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή από την ομάδα. Ο παράγοντας των «ερυθρόλευκων» έγραψε για το δέσιμο που είχε ο Ραφίνια με τον Ολυμπιακό, παρά το μικρό χρονικό διάστημα που ήταν στην Ελλάδα και τον σύλλογο:

«Εκείνο το ζεστό απόγευμα της 23ης Αυγούστου του 2020, ο Ραφίνια υπέγραφε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Λίγα λεπτά αργότερα, περνούσε το κατώφλι των αποδυτηρίων του Καραϊσκάκη για την επίσημη φωτογράφισή του και την παραγωγή του βίντεο της παρουσίασής του.

Έχοντας κατακτήσει τα πάντα με την Μπάγερν από το 2011 έως και το 2019, δηλώνει εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις και μας μιλάει με τη χαρά ενός ποδοσφαιριστή που θαρρείς πως βρίσκεται στα πρώτα βήματα της καριέρας του…

Απόψε έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Αλλά οι δεσμοί που δημιούργησε με την ομάδα θα παραμείνουν για πάντα ισχυροί. Για του λόγου το αληθές, τα άκρως κολακευτικά σχόλια που είχε για το σύνολο του οργανισμού της ομάδας μας και τον τρόπο λειτουργίας της, λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο για να επιστρέψει στη Βραζιλία.

Όπως και τα δακρυσμένα μάτια του καθώς μας αποχαιρετούσε. Στην πατρίδα του, έχουμε πια όχι μόνο έναν ακόμη καλό φίλο, αλλά και έναν άνθρωπο που θα διαφημίζει τον Ολυμπιακό».

Επίσημα λίστα με Σωκράτη, Ρέαμπτσιουκ και Λαλά