Ο νέος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκανε ένα μικρό απολογισμό από την προετοιμασία στην Αυστρία.

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης επέστρεψε στον Ολυμπιακό από τον Ατρόμητο, έχοντας κάνει μία πολύ καλή χρονιά και πλέον διεκδικεί θέση βασικού στους Πειραιώτες.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας μίλησε στην κάμερα της Nova και αναφέρθηκε τόσο στο φιλικό με την Μποτοσάνι όσο και στη συνέχεια της προετοιμασίας, ενώ έκανε και ένα μικρό απολογισμό.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του Novasports:

Για το φιλικό με την Μποτοσάνι: «Σίγουρα παρά την κούραση βγάλαμε κάποια στοιχεία που μας ζητά ο προπονητής μας. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στον ίδιο ρυθμό για να καταφέρουμε να τελειοποιήσουμε το σύστημά μας και να παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για την προετοιμασία στην Αυστρία: «Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά, παρά την κούραση μας βγήκε το παιχνίδι και τα πράγματα που δουλέψαμε, όσο και αν μας δυσκόλεψε το γήπεδο. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για τη θέση του στην ομάδα: «Γνωρίζω πολύ καλά που βρίσκομαι, όλα είναι γνώριμα για μένα, πλέον. Θέλω να δουλεύω για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να βελτιώνομαι».

Για τη συνεργασία του με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες: «Είμαστε πολύ καλή παρέα, δουλεύουμε εξαιρετικά με τον κύριο Αγριογιάννη, είναι πολύ καλός προπονητής τερματοφυλάκων και μας έχει βοηθήσει αρκετά σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας».

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο